Noutati despre anvelope

Anvelope Bridgestone pentru Fiat 500X

 Fiat a ales sa echipeze noul crossover, 500X, cu pneuri fabricate de cel mai mare producator de anvelope la nivel mondial. Astfel, Bridgestone a inceput sa livreze catre constructorul italian de automobile, anvelopele Bridgestone Turanza T001, pe dimensiunea 225/45R18 91V.

Cel mai recent membru al familiei Fiat, 500X se va alatura modelelor 500, 500 Cabrio si 500L, care de asemenea dispun de versiuni echipate cu anvelope Bridgestone.

 fiat

Christophe de Valroger, managerul departamentului de echipari originale ale producatorului de anvelope Bridgestone, sustine ca sunt foarte incantati pentru ca au fost alesi de Fiat, pentru a echipa crossover-ul urban 500X. Bridgestone Turanza T001 a indeplinit toate conditiile impuse de constructorul itaian, impresionand in ceea ce priveste rezistenta kilometrica si optimizarea consumului de carburant.

Bridgestone Turanza T001 este o anvelopa premium, dezvoltata pentru a oferi siguranta, confort, durabilitate si in acelasi timp, grija fata de mediul inconjurator. Anvelopa a primit numeroase premii in cadrul testelor efectuate de organizatiile de specialitate, primimd adeseori calificativul „foarte recomandat”, inclusiv in testele efectuate in 2015 de germanii de la ADAC.

 bridgestone

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: Bridgestone Turanza T001

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii