Lansari anvelope, Noutati

Anvelope Bridgestone Turanza T001 – performanta pentru turisme

Proiectate pentru o gama larga de turisme, anvelopele Bridgestone Turanza T001 utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de producatorul de anvelope Bridgestone. In conformitate cu acesta, Bridgestone Turanza T001 este o anvelopa de inalta performanta, cu un design asimetric al benzii de rulare, avand un bogat continut de siliciu si un design inovato. Aceste anvelope Bridgestone ofera soferilor armonie totala intre siguranta, confort, longevitate si performanta excelenta, avantaje la care se adauga reducerea emisiilor de CO2.

bridgestone turanza t001

Anvelopele Bridgestone Turanza T001 vizeaza o gama larga de turisme, fiind disponibile in diferite dimensiuni si vor inlocui treptat anvelopele Bridgestone Turanza ER300. Turanza T001 utilizeaza cele mai recente progrese tehnologice dezvoltate de producatorul de anvelope Bridgestone: compus mare de siliciu si tehnologie NanoPro-Tech.

Bridgestone Turanza T001 ofera un nivel superior de siguranta si de control, in special in conditii de carosabil umed. In plus, aceste anvelope manifesta o rezistenta scazuta la rulare, fapt care conduce la reducerea atat a consumului de carburant cat si a emisiilor de CO2. De asemenea, a fost imbunatatita considerabil rezistenta kilometrica totala a anvelopei.

Producatorul de anvelope Bridgestone a realizat o serie de teste intre Bridgestone Turanza T001 si Bridgestone Turanza ER300. Masina utilizata a fost un VW Golf 2,0 TDI, iar dimensiunea anvelopelor a fost 205/55R16 91V.

  • Siguranta: In cadrul testului, pe carosabil ud Turanza T001 ofera o distanta de franare cu 1 metru mai scurta (franare de la 90km/h).

  • Rezistenta la rulare a fost imbunatatita cu 19% fata de Turanza ER300, valoare care duce la o reducere a consumului de carburant cu 2,3%.

  • Zogomotul la rulare este mai redus pentru Bridgestone Turanza T001 cu 1bB, ceea ce inseamna un procent de 20%.

  • Longevitatea anvelopei Bridgestone Turanza T001 este cu 15% mai mare decat cea a anvelopei Bridgestone Turanza ER300.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii