Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Continental in echiparea originala Audi

Audi opteaza pentru anvelope sport, care sunt capabile sa ofere strandarde ridicate de siguranta si de performanta, aproband astfel anvelope Contintental pentru modelele sale: Audi A3, Audi A6, Audi Allroad, Audi A7, Audi A8 si RS6 Quattro.

audi a8

Aceste anvelope Continental Sport Contact 5 sunt atat in echiparea modelelor mai mici, A3 , precum si a limuzinei luxoase A8. Modelele de top, A6, A7 si RS6 Quattro vor avea in echiparea originala anvelope Continental Sport Contact 5P, avand dimensiuni cuprinse intre 19 si 21 inch. Anvelopele special destinate Audi vor avea pe flanc marcajul AO (Audi Original) pentru modelele de baza, iar cele destinate versiunii sport RS marcajul R01.

audi_rs6

Numeroasele aprobari pentru echiparea originala a masinilor premium primite de producatorul de anvelope Continental il duc pe acesta pe primul loc in ceea ce priveste producatorii de pneuri prezenti in echiparile originale. In ultimii ani, Continental a obtinut 30% din aceasta parte de piata (a producatorilor de anvelope pentru echipare originala) si pe viitor promite sa investeasca in noi tehnologii si produse pentru a-si consolida pozitia.

Pe langa anvelopele de inalta performanta destinate automobilelor puternice, Continental produce si anvelope economice, cu rezistenta scazuta la rulare precum si anvelope special destinate vehiculelor electrice si hibride.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Continental

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii