anvelope de iarna, Despre Anvelope

Anvelope de iarna Semperit Speed Grip 2 cu pana la 100 lei reducere!

In saptamana 23 septembrie – 29 septembrie, AnvelopeMAG va ofera pana la 100 lei reducere la anvelope de iarna Semperit Speed-Grip 2! Profitati de aceasta promotie si comandati acum anvelope de iarna de la AnvelopeMAG!

Promotie anvelope de iarna Semperit Speed Grip 2

Despre anvelopele de iarna Semperit Speed Grip 2

Anvelope de iarna care ofera performanta imbunatatita pe zapada, deoarece muchiile de aderenta suplimentare asigura tractiunea anvelopei pe carosabilul acoperit cu zapada, pentru o aderenta sporita la accelerare si franare. Aceasta anvelopa de iarna SPEED GRIP 2 este un cauciuc de iarna ce are muchii de aderenta optime prin desenul de caneluri drepte de pe sectiunea centrala a anvelopei, oferindu-va cea mai buna performanta de franare pe carosabil acoperit cu gheata. Insa aceste cauciucuri de iarna se bucura si de o manverabilitate buna pe carosabilul uscat. Datorita structurii intercalate a blocurilor, cu efect puternic la transmiterea fortelor longitudinale si laterale, dumneavoastra puteti cu aceste anvelope de iarna sa va bucurati de o experienta sportiva de sofat pe carosabil uscat. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.
Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Anvelope all season Debica Navigator si Debica Navigator 2, cu pana la 60 lei reducere!

Profita de promotia saptamanii de la AnvelopeMAG! In perioada 2 septembrie - 8 septembrie 2013, iti oferim cel mai bun...

Închide