Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Anvelope de vara Marangoni – NOU pe AnvelopeMAG!

Anvelope de vara Marangoni – NOU pe AnvelopeMAG!

anvelope marangoni

Marangoni Verso

Constructia anvelopelor Marangoni are la baza tehnologii de varf care ofera o aderenta incredibila, manevrabilitate de exceptie si un maximum de comfort. Anvelopele Marangoni sunt recunoscute pentru performante foarte bune pe toate tipurile de sosele sau pe pista de concurs si pentru siguranta deplina in toate conditiile de drum.  De aproape douazeci de ani Marangoni Tyre lanseaza permanent anvelope inovative care s-au dovedit capabile de performante tehnice deosebite. Anvelopele de vara Marangoni Verso sunt parte din cea mai recenta provocare a specialistilor Marangoni dezvoltarea produselor: Ultra High Performance

CLICK AICI pentru a vedea oferta AnvelopeMAG – Marangoni Verso 205/55R16 91H

 

 

Tehnologii folosite in fabricatia anvelopelor Marangoni:

Calitatea produselor Marangoni este garantata de utilizarea unor tehnologii de ultima ora, precum PST, FOM-IC si SPE, care reflecta inovatiile permanente marca Marangoni.

PST – profilul viitorului
Conceptul PST (Performanta, Siguranta, Tehnologie) dezvoltat de Marangoni include o structura care asigura transferul de inalta energie intre anvelopa si calea de rulare in timpul accelerarii, garantand in acelasi timp uniformitatea in distribuirea fortelor si performante nealterate odata cu trecerea timpului.

FOM-IC – compusul optimizat
Tehnologia exclusiva FOM-IC (Filler Optimized Mixture – Improved Compound) optimizeaza interactiunea dintre polimer si materialul din interiorul compusului, rezultatul constand intr-o crestere considerabila a aderentei pe toate suprafetele – indeosebi pe cele umede – cu un confort deosebit si siguranta la rulare.

SPE – noua era a anvelopelor de iarna
SPE (Solid Particles Encapsullation) este tehnologia aplicata de Marangoni pentru a imbunatati semnificativ performanta anvelopelor de iarna. Prin introducerea de cristale microscopice in componenta anvelopelor, tehnologia SPE asigura o aderenta deosebita pe gheata si zapada.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii