Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelope Firestone Multihawk

Anvelopele de vara Firestone Multihawk combina confortul sporit cu manevrabilitatea si durabilitatea excelenta, Multihawk oferind performante complete. Profilul Multihawk ofera o deplasare confortabila, lina si foarte linistita, performante fiabile la franare, avand in acelasi timp un design subtil, elegant. Rigiditatea crescuta a blocurilor benzii de rulare, cu numar redus de lamele in centru, ofera performante mai bune de manevrabilitate si franare pe carosabil uscat, precum si rezistenta ridicata la uzura centrala, iar forma rotunjita a blocurilor asigura evacuarea eficienta a apei si o rezistenta la acvaplanare imbunatatita. Conexiunea blocurilor umarului de tip punte 3D asigura adaptarea rigiditatii blocurilor, pastreaza o buna evacuare a apei si rezistanta la uzura de tip „varf-calcai”. In plus, raportul adaptat gol/plin al profilului ofera echilibru intre performante pe umed si uscat, avand o distributie optimizata a presiunii la contact (forma blocurilor, latimea si adancimea canalelor).

Firestone_Multihawk

Firestone – ingrijire auto completa

Firestone este singurul fabricant de anvelope din lume care a participat la toate competitiile de Indy Car (Formula 1, versiune USA). Compania a fost fondata la inceputul secolului 20, in Ohio (USA) de catre Harvey Firestone, o persoana vizionara in domeniul anvelopelor. Timp de 75 de ani Firestone este, alaturi de Goodyear, cel mai mare furnizor de anvelope din Statele Unite si in acelasi timp primul fabricant care a semnat un contract de exclusivitate pentru a monta cauciucurile sale pe toate masinile Ford. In 1988, grupul Firestone, care avea deja o solida reputatie dincolo de Atlantic, fuzioneaza cu magnatul japonez Bridgestone.
In continuare, anvelopele Firestone se remarca si se diferentiaza pe piata prin structura lor inovatoare. Concepute pentru a fi compatibile cu orice tip de vehicul, cauciucurile Firestone au o aderenta remarcabila pe sosea. Chiar si pe ploaie, aceste anvelope au o tinuta de drum unica, justificata prin sistemul lor inovator care are aspectul unui labirint, din care doar apa reuseste sa scape.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii