Promotii AnvelopeMAG.ro

Anvelope General Tire si cadouri vara

Anvelope General Tires

Promotie cadou vara la anvelope General TireAnvelopeMAG vine cu o noua promotie, respectiv anvelope General Tire si cadouri vara.  Promotia este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice, nefiind restricii in acest sens. De retinut ca nu toate profilele de anvelope General Tire participa la promotie; astfel trebuie sa fiti atenti la eticheta din pagina anvelopei care va comunica ca acel profil este participant.

Detaliile promotiei sunt urmatoarele:

– cumparati 2 anvelope General Tire de vara sau all season si primiti o sapca cadou

Cadou sapca anvelope General Tire

– cumparati 4 anvelope General Tire de vara sau all season si primiti un tricou cadou

Cadou tricou anvelope general tire

Anvelopele General Tire sunt o alegere inteleapta pentru orice tip de autoturism, indiferent de tipul de caroserie, hatchback, limuzina sau masina sportiva. Avem o gama variata de modele, pentru orice dimensiune si buget. Puteti gasi profile care participa la promotie accesand pagina aceasta:

Oferta anvelope General Tire

Oferta anvelope de vara General Tire

Oferta anvelope all season General Tire

Promotia nu este cumulativa per comanda, prin urmare nu se vor primi mai multe cadouri daca faceti o comanda de exemplu de 8 anvelope pe o persoana. Promotia este valabila atat pentru persoane fizice, cat si persoana juridice, in limita stocului disponibil. Cadourile se livreaza impreuna cu coletul de anvelope si beneficiaza de transport gratuit la comanda. Promotia nu este valabila pentru toate anvelopele General Tire listate in site astfel ca trebuie sa fiti atenti la etichetele de la anvelope care semnaleaza promotia.

Consulta detalii promotie pe AnvelopeMAG.ro

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii