Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Goodyear – Echipare originala pe cele mai noi modele Jaguar si Land Rover

Anvelope Goodyear – Echipare originala pe cele mai noi modele Jaguar si Land Rover
land rover goodyear

Land Rover va trece la echipare originala GoodYear

Cei de la Goodyear tocmai au anuntat ca doua profile fabricate de acestia tocmai au primit omologari pentru a fi folosite drept echipare originala pe trei modele de autoturisme Jaguard si Land Rover.

Pentru noul Land Rover Discovery – model premiat de catre Auto Express ca fiind “cea mai convingatoare varianta din segmentul suvurilor mari din gama de lux”, a fost omologat modelul Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV in trei dimensiuni diferite. Pentru aceasta a 5-a generatie a modelului Discovery, anvelopele Goodyear vor fi disponibile in variantele:

255 60 R19 113W XL AT

255 55 R20 110W XL AT

275 45 R21 110W XL

Goodyear a proiectat, de asemenea, modelul Asymmetric SUV AT si pentru doua modele de Jaguard/Land Rover – noul Jaguar F-PACE, primul SUV produs de britanici, si cel mai recent model de Range Rover, modelul VELAR. Dimensiunile omologate de Goodyear

goodyear asymmetric suv

Desi proiectat pentru uz urban sau regional, profilul Asymmetric SUV poate face fata si pe off-road daca este echipat pe o masina corespunzatoare.

pentru aceste vehicule sunt:

255 60 R18 112W XL

255 55 R19 111W XL

255 50 R20 109W XL

 

Conform declaratiei lui Nick Harley, director al departamentului de echipari originale de la Goodyear, “designul si proiectarea de anvelope auto ce vin ca prima echipare pe noile platforme Jaguar Land Rover dovedesc inca o data faptul ca Goodyear are capacitatea de a intelege si implementa toate cerintele fabricantilor de vehicule premium. Inca de acum multi ani, colaborarea dintre Goodyear si Jaguard Land Rover s-a dovedit a fi una de succes, acest lucru fiind obtinut multumita abilitatii inginerilor nostri de a proiecta anvelope conforme in totalitate cu cerintele legate de eficienta, performanta si calitate specifice SUV-urilor premium, precum Jaguar F-PACE, Range Rover Velar sau Land Rover Discovery”.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii