Anvelope Goodyear Efficientgrip SUV – economie de combustibil

Pe langa anvelopele Efficientgrip Performance care au castigat foarte multe teste comparative, producatorul de anvelope Goodyear a dorit completarea gamei cu anvelope special destinate SUV-urilor si 4×4-urilor. Combinand economia de combustibil, cu o calatorie linistita, confortabila si sigura, dar si cu un nivel inalt de performanta, producatorul de anvelope Goodyear a reusit sa obtina un model de anvelope eco-frendly si performante.

anvelope goodyear efficientgrip suv

Cum se poate reduce consumul de carburant si emisiile de CO2 de catre o anvelopa conceputa pentru SUV-uri si 4×4, fara niciun efect negativ asupra performantei masinii? La aceasta intrebare, producatorul  Goodyear a raspuns cu anvelope Goodyear Efficientgrip SUV. Pentru a reusi, Goodyear a dezvoltat o tehnologie de economisire de carburant, care utilizeaza noi procese de productie precum si materiale inovatoare. Aceasta tehnologie duce la obtinerea unei anvelope mai usoare, care manifesta o rezistenta scazuta la rulare, lucru care necesita mai putina energie pentru punerea in miscare a automobilului.

In cadrul testelor efectuate de TÜV SÜD Automotive, s-a dovedit ca anvelopele Goodyear Efficientgrip SUV intregistreaza:

  • cu 10% mai putin combustibil consumat comparativ cu predecesorul sau;

  • distanta de franare redusa cu 6% pe carosabil ud si cu 5% pe carosabil uscat, comparativ cu valorile medii luate pentru trei anvelope ale principalilor competitori.

  • O reducere semnificativa a zgomotului la rulare, lucru care duce la un confort sporit in timpul calatoriilor.

anvelope goodyear efficientgrip suv

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Goodyear

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei: *