Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Hankook – echipare originala BMW X3

Anvelope Hankook – echipare originala BMW X3

Cei de la Hankook au anuntat recent ca au reusit sa incheie un nou contract de colaborare, de aceasta data cu celebrul producator de autoturisme BMW. Anvelopele Hankook vor fi solutia de prima echipare pentru cea mai noua versiune de BMW X3, un crossover compact extrem de popular. Vor fi disponibile atat optiunile de vara cat si cele de iarna. Pentru vara, noul BMW X3 va primi din fabrica profilul Ventus S1 EVO2 SUV, cu dimensiunea 225/60R18 si indicii de sarcina si viteza 104 W. Pentru iarna, solutia aleasa este Winter I Cept EVO2 SUV, cu aceeasi dimensiune, 225/60R18, dar cu indicii de sarcina si viteza 104 H.

Ventus S1 EVO2 SUV         Winter I Cept EVO2 SUV

HANKOOK Ventus S1 EVO2 SUV                      HANKOOK Winter I Cept EVO2 SUV

“Faptul ca anvelopele noastre au fost alese de catre cei de la BMW pentru a echipa nu numai modelul X3, cat si gama de lux Seria 7, reprezinta inca o garantie a calitatii si performantelor superioare oferite de catre noi, cei de la Hankook”, a declarat Tony Lee, vice-presedinte al departamentului de marketing si vanzari al Hankook Europa. “Construirea propriului nostru centru de testare in Ivalo (Finlanda) ne-a permis sa reglam pana la cele mai mici detalii toate caracteristicile anvelopelor, astfel incat sa fie ideale pentru piata europeana, fie ca vorbim despre anvelope standard sau cele gandite pentru echipari originale”.

Cerinte specifice pentru performante ridicate

Pentru profilul de vara, BMW a cerut celor de la Hankook sa construiasca o anvelopa cu performante inalte, ce nu face compromisuri in ceea ce priveste confortul. Astfel, soferul si pasagerii vor beneficia de un confort maximizat, fara a pierde din sporitivitatea specifica tuturor vehiculelor BMW.

Pentru a putea respecta exigentele celor de la BMW (si astfel sa obtina cunoscutul marcaj OE “★“), Hankook au modificat structura compusului de cauciuc din zona de contact a anvelopei cu janta. Acest compus a fost gandit pentru vehiculele sport, si ofera rigiditatea necesara pentru a permite o manevrabilitate maxima in viraje, chiar si la viteze mai mari. De asemenea, datorita faptului ca cei de la BMW doresc sa permita soferilor sa profite la maximum de capacitatile sport ale masinilor lor, cei de la Hankook au imbunatatit rezistenta caucicului la temperaturi ridicate.

Rezistenta la rulare a fost, la randul ei, redusa semnificativ, spun cei de la Hankook. Acest lucru a fost obtinut cu ajutorul unui nou design al structurii benzii de rulare, care este formata din mai multe straturi suprapuse. Acest nou element ajuta, pe de alta parte si la optimizarea aderentei pe carosabil umed.

Pentru a completa…

Si anvelopele de iarna, la randul lor, au fost proiectate pentru a optimiza la nivel global performantele noului BMW X3. Profilul Winter I Cept EVO2 SUV a fost regandit pentru a oferi, in mod special, o experienta superioara in conditii de condus sportiv, inclusiv in ceea ce inseamna confortul, dar si rezistenta la rulare.

Minimizand uzura si posibilitatea de miscare a blocurilor de cauciuc, microstriatiile “3D” prezente pe intreaga banda de rulare ofera stabilitate si manevrabilitate de cel mai inalt nivel la nivel global, indiferent de conditiile de drum sau stilul de condus. De asemenea, materia prima din care sunt fabricate anvelopele beneficiaza de un compus special din silicati ce permite anvelopelor sa ramana moi si la temperaturi foarte scazute, maximizand astfel aderenta si reducand distantele de franare.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii