Anvelope Hankook in echiparea Mercedes V Class

Producatorul de anvelope Hankook a anuntat ca va furniza doua dintre modelele sale de pneuri, grupului Daimler AG, pentru echipa MPV-ul Mercedes Clasa V. Astfel, Mercedes Clasa V va fi echipat cu anvelope Hankook Ventus Prime 2, avand dimensiunea 225/55R17 101V XL si Hankook Vantra LT pe dimensiunea 205/65R16C 101/103H. Ambele anvelope sunt produse la fabrica Hankook din Ungaria.

anvelope mercedes-v

Reprezentantii producatorului de anvelope Hankook declara ca datorita tehnologiilor de fabricatie de ultima generatie, au potentialul de a aproviziona piata cu anvelope pentru toate segmentele de vehicule (turisme, SUV-uri, autoutilitare si camioane). In acelasi timp, acestia sustin, ca atat anvelopele Hankook Ventus Prime 2, cat si Hankook Vantra LT, au fost special concepute pentru a oferi performanta si siguranta la inalt nivel, corelata cu un nivel scazut zgomotului si rezistentei la rulare.

 cauciucuri hankookanvelope hankook

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Hankook

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei: *