Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Michelin X Line Energy solutie de prima echipare pe noile camioane Iveco

ClESJ9YWIAA8yE2

Noul camion Iveco Stralis XP va fi primul din gama sa ce va avea ca prima echipare cele mai noi versiuni ai gamei de anvelope pentru camioane Michelin X Line Energy. Noile anvelope pentru camioane Michelin X Line Energy sunt primele din gama lor care obtin calificativul A in ceea ce priveste rezistenta la rulare, pe toate axele de utilizare (directie, tractiune si trailer), conform legislatiei Europene aflate in vigoare, privind etichetarea anvelopelor. Drept urmare, clientii Iveco pot opta pentru echiparea din fabrica a camionului dorit cu anvelope Michelin etichetate “A” la rezistenta la rulare pentru fiecare ax.

Comparativ cu gama anterioara de anvelope pentru camioane X Line Energy, care beneficiaza de etichetare “BBA” in ceea ce priveste rezistenta la rulare pe toate cele 3 axe, noile cauciucuri vor ajuta economisirea unui litru de combustibil in plus per suta de kilometri parcursa. Astfel, se vor economisi aproximativ 1610 litri pentru durata de viata initiala a unui nou cauciuc montat – totul fara a face niciun compromis in ceea ce priveste performantele obtinute in alte zone, precum durabilitatea, longevitatea sau nivelul sigurantei.

Pierre Lahutte, brand manager la Iveco, a declarat: “Cu noile camioane Stralis, obiectivul nostru a fost de a oferi o reducere a consumului de carburant cu pana la 11%, in functie de situatia de utilizare. Am putut obtine aceste performante datorita faptului ca am investit in cercetare si dezvoltare si datorita faptului ca am achizitionat materii prime si piese de cea mai inalta calitate. Lucrand alaturi de cei de la Michelin, am descoperit ca putem garanta de acum clientilor nostri cei mai buni parametri in ceea ce priveste durabilitatea, rezistenta la rulare si consumul de carburant.”

mich-blaby-xworks-800x533

Iveco si Michelin anunta un nou sistem de management al pneurilor

Ca parte a lansarii noii generatii de camioane Iveco, a fost anuntata si lansarea “TCO2 Live” – un nou serviciu ce are ca scop ajutarea detinatorilor flotelor de camioane sa obtina economii din exploatarea vehiculelor. Programul include cursuri de pregatire entrust soferi, sfaturi referitoare la optimizarea consumului de carburant si management al mentenantei, reparatiilor, timpilor de utilizare si a asigurarilor. TCO2 Live este deja utilizat in Spania si Polonia de aproximativ un an iar acum se extinde catre alte noi piete.

Un alt modul al TCO2 Live are ca obiectiv optimizarea utilizarii anvelopelor, modul care a fost creat, desigur, alaturi de cei de la Michelin.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii