Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Nexen in echiparea noului Fiat 500X

Producatorul de anvelope Nexen a fost ales de catre grupul Fiat-Chrysler pentru a furniza pneuri pentru echiparea originala a celor mai noi modele. Astfel, Fiat 500X, cel mai recent model al producatorului italian, va fi echipat cu anvelope Nexen CP671, avand dimensiunea de 17 inch, incepand cu intrarea sa in productie (februarie 2015). In plus, Nexen este prezent in echiparea originala a modelului 500L, incepand din anul 2013, iar acum intentioneaza sa extinda colaborarea cu grupul Fiat-Chrysler, pentru a furniza pneuri si pentru alte modele.

anvelope nexen

Anvelopele Nexen CP 671 fac parte din echiparea originala a peste 200 de versiuni Chrysler. Aceste pneuri au un randament kilometric excelent si beneficiaza de o tehnologie de fabricatie imbunatatita, reusind o reducere considerabila a zgomotului la rulare, fiind foarte potrivite pentru calatoriile lungi.

Banda de rulare a anvelopei Nexen CP 671 contine 4 caneluri late si adanci, care au rolul de a elimina eficient apa de pe pneu, facandu-l eficient la rularea pe carosabil ud. Blocurile de cauciuc de pe umerii anvelopei contribuie la cresterea confortului la rulare si ofera un plus de aderenta, atat la tranctiune, cat si la franare. In plus, blocul de cauciuc de pe zona centrala ofera anvelopei o stabilitate foarte buna la viteze ridicate.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Nexen

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii