Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Pirelli in echiparea noilor Ferrari, McLaren, Lamborghini

Producatorul de anvelope Pirelli continua sa semneze contracte de parteneriat cu constructorii de automobile super sport. Astfel, noile modele de la Ferrari, McLaren si Lamborghini sunt toate echipate cu anvelope Pirelli.

Pirelli – leader necontestat in ceea ce priveste furnizarea anvelopelor sport

In ceea ce priveste furnizarea de anvelope pentru masini sport de prestigiu, producatorul de anvelope Pirelii are, fara indoiala, cea mai buna acoperire in randul celor mai cunoscute branduri. Pirelli P Zero este anvelopa cel mai des utilizata ca echipament original pentru masinile puternice, cu un total de 380 de omologari, la data salonului auto de la Geneva din 2014 (cu 90 mai multe in comparatie cu aceeasi perioada anului trecut). In acest an, mai multe modele noi de automobile super sport au intrat in portofoliul producatorului de anvelope Pirelli.

Una dintre vedetele salonului auto de la Geneva a fost nou model Lamborghini Huracan (inlocuitorul lui Gallardo). Acesta beneficiaza de anvelope Pirelli P Zero special adaptate pentru performantele si specificatiile sale, fiind marcate cu litera „L”. Dimensiunea anvelopelor Pirelli P Zero pentru Lamborghini Huracan sunt: 245/30ZR20 pentru puntea fata si 305/30RZ20 pentru spate. Anvelopele Pirelli P Zero raspund perfect la solicitarile celor 610 CP si sistemului de tractiune integrala. De asemenea, acestea permit o acceleratie de 3,2 secunde pentru 0 – 100 km/h si o viteza maxima de 325km/h.

lamborghini huracan

Noul model McLaren 650S este echipat, de asemenea, cu anvelope Pirelli P Zero, special adaptate pentru a se potrivi caracteristicilor masinii, denumite Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico. Aceasta e o masina mai rapida decat Lamborghini, fiind capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3,1 sec si de la 0 la 200 km/h in doar 8,4 secunde. Dimensiunea anvelopelor este 235/35R19 pe fata si 305/30R20 pe spate. McLaren 650S dispune si de anvelope de iarna Pirelli Winter Sottozero Serie 3.

McLaren 650S

Producatorul de anvelope Pirelli nu a uitat de partenerul sau, Ferrari si a echipat noul cabriolet al acestuia, Ferrari California T. Acesta, de asemenea este echipat cu anvelope Pirelli P Zero special concepute si denumite P Zero F01, avand dimensiunea de R19 pentru puntea fata si R20 pentru puntea spate.

Ferrari California T

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Pirelli

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii