Anvelope Pirelli P Zero – Performanta dezvoltata prin evolutie

anvelope pirelli pzero

 

Anvelopa Pirelli P Zero este un punct de referinta in segmentul anvelopelor de inalta performanta, fiind proiectata pentru a se potrivi oricarui tip de masina puternica, dar nu numai.

Banda de rulare a acestor anvelope are un profil asimetric, avand canelurile centrale mult imbunatatie pentru a oferi un nivel excelent al tractinii si al franarii. In plus, anvelopa a fost proiectata sa reduca zgomotul la rulare si sa aiba o logevitate kilometrica imbunatatita in comparatie cu modelele anterioare de anvelope Pirelli.

anvelope pirelli pzero

In ceea ce priveste caracteristicile generale ale anvelopei Pirelli P Zero, acestea sunt foarte bune, facand-o pe aceasta o optiune demna de luat in calcul in momentul in care se doreste achizitia unei anvelope performante, din gama premium.

anvelope pirelli pzero.

In plus, aceste anvelope Pirelli P Zero au iesit, de fiecare data, pe primele locuri in cadrul testelor in care au participat.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Pirelli

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei: *