Promotii AnvelopeMAG.ro

August vine la AnvelopeMAG cu oferte la anvelope si jante

IMG_09082016_095240

Luna August vine la AnvelopeMAG cu numeroase oferte si promotii la anvelopele de vara si la jantele de aliaj. Echipati-va chiar acum autoturismul cu un set de anvelope noi si – de ce nu – un set de jante de aliaj de cea mai inalta calitate.

Detineti un autoturism cu diametrul anvelopelor de 17” sau mai mare? AnvelopeMAG va ofera o multime de solutii de anvelope de vara – indiferent de limita dumneavoastra de buget sau de calitatea dorita, cu siguranta veti gasi anvelopele perfecte in oferta noastra!

jante

Jantele de aliaj reprezinta alegerea perfecta pentru soferii ce doresc sa imbunatateasca aspectul autoturismului lor si in acelasi timp sa ii creasca performantele.

Jantele de aliaj O.Z Racing, Sparco Wheels, Borbet si MSW by OZ beneficiaza de discounturi suplimentare de pana la 5% in aceasta perioada pe AnvelopeMAG – contactati-ne telefonic la unul din numerele 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33 pentru a va putea configura oferta ideala!

In plus, comenzile de patru jante de aliaj O.Z Racing, Sparco Wheels si MSW by OZ va aduc cadouri speciale.

Pentru cei ce doresc sa se pregateasca din timp pentru sezonul de iarna, AnvelopeMAG are disponibile cele mai noi modele de anvelope de iarna, la preturi foarte interesante:

iarna_new

Continental ContiWinterContact TS 860 – Urmasul unuia dintre cele mai bune profiluri de anvelope de iarna, si anume varianta TS 850.

Pirelli Winter Cinturato – Cea mai noua lansare a celebrului producator italian, aceste anvelope combina performanta, siguranta si confortul de cel mai inalt nivel.

Kumho WinterCraft WP71 – Sud-coreenii nu dezamagesc nici de aceasta data, noul profil lansat aratandu-se extrem de promitator.

De asemenea, cum de regula alaturi de anvelopele de iarna soferii aleg sa isi monteze jante de otel, la AnvelopeMAG puteti gasi o gama diversa de capace ce vor ajuta sa va imbunatatiti aspectul masinii si sa protejati jantele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii