Branduri Jante

Jante O.Z. Racing & MSW

O.Z. Racing produce de jante de aliaj si de otel de cea mai inalta calitate, fiind recunoscuti pentru designurile lor foarte atragatoare si pentru faptul ca echipeaza numeroase autoturisme atat din scena curselor de masini cat si a scenei de tuning auto. Filosofia O.Z. Racing este de a isi imbunatati continuu produsele, de a isi eficientiza toate ramurile de activitate, de a mentine in mod constant stocurile necesare de jante de aliaj si jante de otel si de a mentine un standard superior de calitate. Pe langa jantele O.Z., acestia mai fabrica si distrbuie brandurile de jante MSW si Sparco.

oz_formulahlt_mg_pdpfull

Jante Aliaj O.Z. Racing Formula HLT 5H

01_msw-11-gloss-black-full-polished-default.png

Jante Aliaj MSW 11 Gloss Black Full Polished

Jante AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO

Grupul ALCAR este Numarul 1 in Europa in ceea ce priveste sectorul aftermarket de jante din aliaj usor si otel. ALCAR se bazeaza pe calitatea produselor sale si jantele produse in cadrul acestui grup sunt „Made in Germany”. Toate companiile din cadrul Grupului ALCAR se definesc prin designul inovator, tehnologie de productie de ultima ora si logistica orientata catre servicii. Cu o gama completa de jante auto, SUV-uri, autovehicule comerciale usoare si autovehicule off-road, ALCAR acopera toate grupurile tinta cu ajutorul celor 5 marci ale sale: AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO si marca de jante din otel ,,Alcar Stahlrad”.

returnBinaryImage

Jante aliaj Aez Cliff

DOTZ_Mugello

Jante aliaj Dotz Mugello

dezent-re-70x16-5x112-silver_2562_1_1443624423

Jante aliaj Dezent RE

563_EN

Jante aliaj Enzo W

alcar-stahlrad_7635

Jante otel Alcar Stahlrad finisaj gri

alcar-hybridrad_hybridrad-130402

Jante hybrid Alcar HybridRad finisaj gri

Jante MAK

Mak este o companie italiana producatoare de jante auto infiintata in 1990. Acestia beneficiaza de un know-how foarte extins si avansat, incluzand: tehnici avasate de productie si de design, linii de distributie bine puse la punct, servicii de garantie si de comunicare cu clientii excelente. Acestia au investit foarte multe resurse (umane si financiare) in ceea ce priveste cercetarea in domeniul designului, angajand designeri de top din toata Europa pentru a putea crea jante de aliaj de cea mai buna calitate.

400588078.mak-veloce-light-silver-cb72-5-108-16x6-5-et45

Jante aliaj Mak Veloce Light

Jante BORBET

Producatorul de jante german Borbet a devenit unul din liderii mondiali in fabricarea de jante de aliaj inca din anul 1962. Jantele de aliaj Borbet sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara, tehnologiile avansate, designul inovator si disponibilitatea in lumea intreaga. Compania infiintata tocmai in 1881 se mandreste cu relatiile stranse pe care reuseste sa le lege tot timpul cu clientii sai: un posesor de jante de aliaj Borbet va fi totdeauna multumit de alegerea facuta.

borbet_y-titan-matt

Jante aliaj Borbet Y Titan Matt

Jante SPARCO

Rezultat al colaborarii dintre doua branduri celebre, OZ Racing si Sparco, jantele Sparco Wheels este una dintre cele mai prestigioase marci de jante de aliaj de pe piata. Design italian, materii prime de cea mai inalta calitate, tehnologii de fabricatie avansate si automatizate: totul pentru a oferi clientilor o gama exclusivista de jante de aliaj, destinate cu precadere autoturismelor sportive si de lux. Toate jantele de aliaj sunt certificate TUV si sunt fabricate conform tuturor normelor Europene aflate in vigoare.

3

Jante aliaj Sparco Trofeo 5 Gloss Bronze

Jante ALUTEC

Povestea de succes a producatorului de jante de aliaj ALUTEC a inceput in anul 1996. Din start, Alutec a fost un brand indraznet cu multi fani, al caror numar a continuat sa creasca foarte repede. Astazi, Alutec este unul dintre cei mai importanti producatori de jante de aliaj din Europa. Alutec combina dragostea fata de autoturisme cu expertiza in ceea ce priveste stilul, designul si eleganta.
Alutec au legat multiple parteneriate cu cele mai mari specialisti in tuning si cosmetizare auto, inginerii companiei optimizand constant procedeele de productie si produsele finale.

alutec_grip-graphit

Jante aliaj Alutec Grip Graphit

Jante BROCK

Compania Brock Alloy Wheels Deutschland GmbH a fost fondata in anii 90 si beneficiaza de cea mai avansata tehnologie pentru a produce jante de calitate cu un design superior. Astazi, compania produce zilnic peste 850.000 de jante. Brandurile principale ale companiei sunt Brock si RC Design, cu peste 50 de modele de jante disponibile. Stocul impresionant precum si calitatea ireprosabila a produselor stau la baza succesului acestei companii. Toate jantele Brock sunt testate si detin acreditare TUV.

m-jante-aliaj-brock-b8-kristallsilber-cb72.60-8x18-5x120-et35-1-1

Jante aliaj Brock B8

Jante RC Design

Producatorul european imbina in fiecare model de janta materialele potrivite pentru o armonie de design si performanta. Echipa de designeri trece de orice bariera a creativitatii si creaza in fiecare sezon modele cu un look fresh si potrivite pentru o gama variata de automobile. Toate modelele trec de inspectia germana TUV si respecta toata normele in vigoare cu privire la constructia jantelor. Brand-ul este sub aripa cunosctului producator german Alcar, fiind indeaproape indrumat de acesta cu privire la procesele de construire si design al produselor. Rezultatul este o janta de calitate ce isi pastreaza aspectul placut pentru o perioada indelungata de timp.

rc-design_rc13-kristallsilber

Jante aliaj RC Design RC13 KRISTALLSILBER

Jante Magnetto Wheels

Magnetto Wheels este o companie producătoare de componente auto din Italia. Grupul Magnetto include companiile Fergat SpA – producătoare de jante auto, Gianetti Ruote și Magnetto Topy Wheels – producătoare de caroserii și părți de caroserii pentru autovehicule.

mw_r1-1850

Jante otel Magnetto Wheels MW R1.1850

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>