Bridgestone desemnat unic furnizor pentru BMW i8

Dupa ce a colaborat cu BMW pentru dezvoltarea modelului electric i3, producatorul de anvelope Bridgestone a fost ales pentru a face parte din echiparea originala a noii super-masini hibrid BMW i8. Acest lucru confirma faptul ca intre producatorul de anvelope Bridgestone si BMW s-a dezvoltat o importanta relatie de parteneriat.

bmw-i8

Pentru a atinge adevaratul potential de performanta, producatorul de anvelope Bridgestone a dezvoltat o anvelopa revolutionara pentru modelele BMW, care imbina intr-un mod perfect eficienta la rulare si caracteristicile de manevrabilitate foarte dinamice.

Bazandu-se pe traditia si pe renumele de succes al producatorului de anvelope Bridgestone, BMW a aprobat anvelopele sport de inalta performanta Bridgestone Potenza S001, care au fost special dezvoltate pentru i8. Proprietarii noului BMW au optiunea de a alege dintre urmatoarele dimensiuni de anvelope: 195/50R20 Potenza S001-l 93W pentru puntea fata si 215/45R20 Potenza S001-l 95W pentru puntea spate, sau 215/45R20 Potenza S001/ 95W pentru fata si a 99W pentru spate.

bmwi8

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei: *