Bridgestone dezvolta o tehnologie speciala pentru estimarea uzurii anvelopelor

Producatorul de anvelope Bridgestone a dezvoltat o noua tehnologie, capabila sa estimeze cat de mult mai poate fi rulata o anvelopa pana cand aceasta va ajunge la limita legala a adancimii profilului. Aceasta tehnologie se bazeaza pe o serie de senzori de contact denumiti: Contact Area Information Sensing (CAIS*1), amplasati pe partea interioara a anvelopelor.

Atunci cand banda de rulare este uzata, capacitatea anvelopei de a mentine aderenta, in special pe carosabil ud, scade considerabil. In plus, o anvelopa cu o uzura inegala sau dezechilibrata reprezinta un risc crescut pentru a provoca o defectiune a autovehiculului.

anvelope-bridgestone

In prima faza, tehnologia CAIS*1 va fi implementata anvelopelor de camioane, iar ulterior producatorul de anvelopeBridgestone va echipa si anvelopele pentru turisme cu acest tip de senzori.

Reprezentantii Bridgestone nu au furnizat nici o informatie referitoare la pretul unei anvelope echipata cu aceasta tehnologie.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei: *