Lansari anvelope, Noutati

Bridgestone Weather Control A005 EVO

Bridgestone Weather Control A005 EVO

Bridgestone Weather Control A005 EVO reprezinta a doua generatie a profilului pe care il stim deja sub denumirea Bridgestone Weather Control A005. In cele ce urmeaza, regasiti o prezentare punctuala a principalelor imbunatatiri ce au fost aduse aceste noi generatii.

Este Weather Control A005 EVO o anvelopa mai performanta?

Potrivit cifrelor prezentate de Bridgestone, noul profil Weather Control A005 EVO, aduce imbunatatiri majore.

– Forta de tractare = 3% crestere

– Distanta de franare pe zapada = reducere de 3%

– Acceleratie laterala/slalom pe zapada = 4%

Cifrele au fost obtinute pe baza testelor efectuate de Bridgestone in laborator intern, comparativ cu Weather Control A005. Dimensiunea testata a fost 205/55R16 94V. Durata de viata depinde de stilul de conducere, presiune, intretinerea anvelopelor si a vehiculului, conditiile meteorologice etc. Putem spune in mod clar, ca acesta este un profil ideal in ceea ce priveste controlul, securitatea și confortul in toate sezoanele anului.

De asemenea, Bridgestone Weather Control A005 EVO, a obtinut un top 3 in clasament cele mai bune anvelope all season la dimensiunea 205/55R16 – detalii test pe testanvelope.ro

Ruleaza Weather Control A005 EVO pe tot parcursul anului

Profilul Weather Control A005 EVO a beneficiat de cele mai noi tehnologii de care dispune Bridgestone. Drept urmare, este un pneu optim pentru rulare atat vara, cat si iarna. De asemenea, are marcajul 3PMSF (celebrul varf de munte cu fulg).

Nivelul ridicat al compozitiei de silice, combinat cu o tehnologie de dispersie a acestei silice, ii confera o aderenta excelenta (esentiala mai ales pe zapada) si contribuie la reducerea consumului de combustibil.

De asemenea, prezinta si o carcasa optimizata, asociata cu o distributie mai buna a contactului cu solul, favorizand o manipulare constanta, indiferent de conditiile meteorologice. Acesta este unul dintre putinele profiluri pentru toate anotimpurile care are marcajul A pentru aderenta sa pe suprafetele umede.

Bridgestone Weather Control A005 EVO si anotimpul de iarna

Bridgestone a mentionat in comunicatul sau de presa din 15 iunie 2020, ca aceasta noua anvelopa all season a fost dezvoltata si fabricata in Europa. Asadar, se potriveste iernilor noastre, tipurilor noastre de vehicule, precum si drumurilor noastre.

Aceasta va fi produsa in aproximativ 94 de dimensiuni, unele in versiunea DriveGuard (RunFlat). Aceasta tehnologie fiind foarte apreciata in timpul iernii, deoarece vehiculele dotate cu ea pot merge in cel mai apropiat service auto (maxim 80 km) in siguranta in caz de punctie.

Te invitam sa consulti oferta Bridgestone de pe AnvelopeMAG.ro. De asemenea, poti consulta si oferta dimensiunilor pentru profilul care apartine primei generatii si anume, Bridgestone Weather Control A005.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii