Lansari anvelope, Noutati

CrossClimate – prima anvelopa de vara si de iarna

Michelin a prezentat cu mare fast la inceputul acestei luni ultima sa inovatie: anvelopa Cross Climate, prima anvelopa din lume care poate fi utilizata de catre soferii auto atat vara cat si iarna in conditii legale.

Aceasta anvelopa combina performantele unei anvelope de iarna si de vara intr-un singur produs; nu este vorba de o anvelopa all-season, ci de una mult superioara unei anvelope mixte, fiind proiectata pentru a fi performanta atat pe un carosabil uscat si cald din timpul verii cat si pe un drum acoperit de gheata si zapada, la temperaturi scazute pe timp de iarna.

anvelope-michelin1Este stiut deja ca anvelopele de iarna se uzeaza mult mai repede decat cele de vara. Asadar, Michelin vine cu asigurarea ca anvelopa CrossClimate combina aderenta si durabilitate pe toata perioada anului.

Michelin prezinta anvelopa CrossClimate ca fiind cea mai importanta inovatie din acest domeniu. CrossClimate se diferentiaza de o anvelopa mixta printr-o compozitie speciala. Banda de rulare ingusta si utilizarea de siliciu de ultima generatie in noul strat de cauciuc cresc performantele de franare pe suprafata de rulare indiferent de tipul acesteia (uscata, umeda, acoperita cu zapada) si optimizeaza eficienta energetica a anvelopei.

Modelul va fi lansat in Europa in 23 de dimensiuni, de la 1 mai, suficient pentru a acoperi 70% din piata europeana. Mai multe dimensiuni noi vor fi disponibile in 2016. În ceea ce privește costul, producatorul de anvelope Michelin ne anunta ca pretul acestei anvelope va fi situat între cel al unei anvelope de vară și cel al unei anvelope de iarnă. Pe scurt, un cost „accesibil”.

anvelope-michelin2Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: Anvelope de vara Michelin

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii