Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Anvelopele Falken – tehnologie de ultima generatie anvelope de iarna

Anvelopele Falken

Anvelopele de iarna de inalta calitate trebuie sa indeplineasca cele mai inalte standarde, in special cand vine vorba de performanta pe zapada si pe carosabil umed. Dupa 2 ani de dezvoltare si testare pe mii de kilometri, anvelopele Falken – tehnologie de ultima generatie anvelope de iarna, cu cele mai noi anvelope de iarna de inalta performanta ce pot indura cele mai dificile conditii: Anvelopele EUROWINTER HS01, produsul high-tech a celor de la FALKEN.

Principalele obiective de dezvoltare sunt aderenta excelenta pe teren umed si inzapezit, rezistenta excelenta la acvaplanare si de asemenea un nivel inalt de stabilitate directionala indiferent de conditiile meteo. Noile EUROWINTER HS01 ofera aderenta pe teren umed si uscat cu 5% mai buna si rezistenta la acvaplanare cu 10% mai multa spre deosebire de predecesor.

Profil circular

Utilizarea unui profil circular cu flexibilitate cresucta a peretilor laterali ofera incredere crescuta a soferilor, distante mai mici de franare si caracteristici la condus per total mai bune. Acest profil este responsabil pentru manevrabilitate mai consistenta si mai previzibila; de asemenea, reduce vibratiile la viteze mari. Ca rezultat al profilului circular mai pronuntat, aderenta pe uscat a fost, de asemeanea, marita cu 5%.

Canelurile Miura-Ori

Canelurile Miura-Ori, optimizate la presiune sunt utilizate pentru marirea suprafetei de degajare a zapezii avand ca rezultat o mai buna tractiune si mai multa precizie in viraje. “Miura-Ori” este o tehnica de pliere a suprafetelor plate, pe o suprafata mai mica, numita dupa astro-fizicianul si inventatorul japonez Koryo Miura.

Anvelopele EUROWINTER HS01 sunt disponibile pe 10 dimensiuni, inca 74 urmand sa fie disponibile din August 2017. HS01 vor fi disponibile pe diametru ce variaza intre 13 si 20 de inchi, inalte intre 35 si 70. Noua generatie EUROWINTER de la Falken se incadreaza in clasa de consum C-E , aderenta pe teren umed B-C si zgomot la rulare de ~70db.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii