Noutati, Noutati despre anvelope

Falken Ziex Ecorun ZE914 in echipare originala pentru noua Skoda Superb

Falken Ziex Ecorun ZE914

Producatorul din automobile si motoare din Cehia, Skoda, care face parte din grupul Volkswagen din 1991, a ales brandul de anvelope Falken ca solutie de prima echipare pentru versiunea 2016 a celebrei Skoda Superb. Astfel, cea mai populara masina din gama sa va fi, incepand cu aceasta noua versiune, echipata cu anvelopele Falken Ziex ZE914 Ecorun.

Cu productia incepand in luna Mai a acestui an, noua Skoda Superb oferta performanta mai buna ca oricand, venind cu un nou motor, foarte puternic dar in acelasi timp si foarte economic (ofera un consum de carburant cu pana la 30% mai scazut). Per total, Skoda Superb 2016 este o masina care ofera un raport calitate / pret inegalabil pe piata de autoturisme.

Aceasta filosofie se potriveste foarte mult cu cea a celor de la Falken, echiparea din fabrica cu anvelopele Falken Ziex Ecorun ZE914 fiind o alegere eficienta si logica.

b5c2aa8f-35ad-4284-9ccf-e3c03bd12902Produsa la fabrica Kvasiny din Cehia, Superb va veni echipata cu anvelope de dimensiune 215/55R17 94W, profil Ziex ZE914A Ecorun. Gama de anvelope Ecorun combina confortul cu performanta sportiva. Acestea ofera aderenta de cel mai inalt nivel atat pe carosabil uscat cat si pe timp de ploaie, un nivel ridicat al confortului si o rezistenta scazuta la rulare, fapt care ajuta la reducerea consumului de carburant.

Christian Stolting, Key Account Manager la Falken Europa, a declarat: “Anvelopele noastre Falken Ecorun au fost optimizate pentru a oferi o rezistenta la rulare minima. Acestea ajuta la scaderea consumului de carburant, minimizand pierderea de energie. Inginerii nostri au reusit sa reduca rezistenta la rulare fara a compromite siguranta, aderenta sau tractiunea, chiar si pe conditii de ploaie.”

87587f7f-0422-4087-a324-8af1029bcd96-1

Aceste caracteristici de performanta nu i-au convins numai pe cei de la Skoda – multiple organizatii si publicatii au oferit calificative pozitive celor de la Falken pentru aceste anvelope: ACE si GTU au oferit calificativul “anvelope recomandate” iar AutoBild calificativul “bune”.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii