Lansari anvelope, Noutati

Firestone Performer Extra cu +20% durata de viata

Firestone lanseaza Performer Extra - +20% durata de viata

Firestone Performer Extra cu +20% durata de viata este bazat pe popularele anvelope Firestone Performer 85 si Firestone Performer 70. Durata de viata extinsa a anvelopei ajuta la reducerea amprentei sale asupra mediului, la reducerea costurilor operationale pe termen lung si la imbunatatirea eficientei afacerii.

Firestone Performer Extra bifeaza si o tractiune mai buna

Firestone Performer Extra nu este proiectat doar sa dureze mai mult cu 20%. Bamele dual-angel din banda de rulare aduc o tractiune deosebita, in timp ce optiunea de incarcare suplimentara permite o capacitate de incarcare mai mare decat multe anvelope agricole concurente. Ca si predecesorii sai, Firestone Performer Extra a fost proiectat cu fiabilitate ca prioritate. Anvelopa are o banda de auto-curatare pentru o tractiune excelenta si eficienta imbunatatita a combustibilului, in timp ce carcasa flexibila a anvelopei reduce compactarea solului si imbunatateste manevrabilitatea drumului si confortul.

Firestone Performer Extra cu +20% durata de viata

Anvelopa a fost dezvoltata in centrul european de cercetare si dezvoltare al Bridgestone din Italia si este produsa in fabrica Bridgestone din Puente San Miguel, Spania. Deoarece gama de anvelope Performer si Performer Extra pastreaza aceleasi dimensiuni, sunt compatibile atat pe acelasi vehicul, cat si pe acelasi ax. Ca si Firestone Performer 85 si 70, Performer Extra poate fi potrivit pentru majoritatea tractoarelor folosite pentru agricultura.

Firestone Performer Extra – dedicat fermierilor

Ajutorul fermierilor a fost in centrul Firestone de la infiintarea acestei afaceri – insusi Harvey Firestone s-a nascut intr-o ferma”, spune Mark Sanders, sef de vanzari pentru agricultura, Bridgestone EMIA. „Acesta este motivul pentru care, pana in prezent, ne-am mentinut angajamentul de a rezolva nevoile comune ale fermierilor prin produse puternice si fiabile. Firestone Performer Extra, cea mai recenta adaugare a gamei noastre populare Performer, ofera toate avantajele predecesorilor sai, dar acum are o durata de viata semnificativ mai lunga. 20% durata de viata este o diferenta uriasa si va fi un adevarat economisitor de costuri pentru fermierii care vor alege sa isi faca operatiunile mai eficiente si mai durabile cu Firestone Performer Extra.

Daca v-a placut articolul „Firestone Performer Extra cu +20% durata de viata” si il considerati util, nu ezitati sa il distribui pe retelele sociale!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii