Noutati, Noutati despre anvelope

Goodyear EfficientGrip Performance – anvelopa anului 2014 in Spania

In cadrul celei de-a 15-a editii a premiilor Tyre of the Year Award, oferit de publicatia Neumáticos y Mecánica Rápida, anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance au primit cea mai inalta distinctie, destinata anvelopelor pentru turisme inalt competitive. Acest premiu reprezinta recunoasterea meritelor producatorului de anvelope Goodyear in ceea ce priveste tehnologia si inovarea, pentru a le oferi soferilor posibilitatea de a utiliza anvelope eficiente in cele mai sigure conditii.

anvelope goodyear efficientgrip performance

Anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance au fost considerate numarul 1 la clasa turismelor, datorita raportului foarte bun calitate/pret, precum si a claselor energetice de performanta: cea mai buna clasa in ceea ce priveste aderenta pe carosabil ud (A) si clasa de consum B, fiind cea mai bine cotata anvelopa de vara, existenta momentan pe piata.

Goodyear EfficientGrip Performance a fost desemnata castigatoare la cea mai ravnita categorie – masini de pasageri, reusind sa ii invinga pe ceilalti 11 candidati si sa calce pe urmele anvelopelor Goodyear Eagle Asymmetric 2, care a obtinut acest premiu in anul 2011. Insa, aceasta nu este singura anvelopa din gama EfficientGrip care primeste o distinctie importanta: in anul 2012 anvelopele Goodyear EfficientGrip SUV au fost castigatoare la categoria 4×4/SUV. Evenimentul Anvelopa Anului organizat de Neumáticos y Mecánica Rápida este unul dintre cele mai importante evenimente din acest domeniu, iar reprezentantii presei, distribuitorilor si ai service-urilor auto pot vota cele mai bune anvelopele prezente pe piata. Anul 2014 a adus o premiera, in sensul ca a fost primul an in care si cititorii publicatiei ar putut vota prin email anvelopele preferate. 

anvelope goodyear efficientgrip performance

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Goodyear

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii