Noutati, Noutati despre anvelope

Goodyear – inovatii pentru viitor

Anvelopa Goodyear Oxygene

Asa cum ne-au obisnuit deja, specialistii de la Goodyear au pregatit pentru 2018 noi surprize in domeniu, multumita cercetarii avansate si evolutiei tehnologiei prezente.

Produsele inovatoare vin ca solutii pentru rezolvarea problemelor existente in prezent si imbunatatirea calitatii vietii pentru viitor.

Oxygene – anvelopa concept ce ofera o solutie pentru imbunatatirea calitatii aerului.

Goodyear aduce in prim plan o noua solutie pentru reducerea poluarii prin aducerea la viata in adevaratul sens al cuvantului a viitorului mobilitatii. Anvelopa Oxygene reprezinta solutia vizionara pentru o varianta mai sigura, convenabila si mai curata a mobilitatii in centrele urbane.

Inovatia consta in realizarea unei structuri unice pe interiorul peretelui lateral ce contine muschi vii. Absorbtia si circulatia continua a apei de pe suprafata de rulare este obtinuta prin structura deschisa si profilul inteligent al benzii de rulare, permitand astfel procesului de fotosinteza sa elibereze oxigen in aer.

Conceptul Oxygene prezentat de Goodyear este proiectat pentru integrarea facila in viitoarele centre urbane si vine ca rezultat al aplicarii principiilor economiei circulare, cu accent pe reducerea risipei materialelor, reducerea emisiilor si a pierderilor de energie.

Prototipul de anvelopa inteligentă de la Goodyear

Goodyear a prezentat publicului cele mai noi progrese in ceea ce priveste un set de anvelope inteligente. Aceasta contine un sistem de senzori iar integrarea cu algoritmi de tip cloud vor conlucra pentru a transmite in timp real informatii utile operatorilor de parcuri auto. Acestia vor primi date despre autovehicul, date de identificare, gradul de uzura, temperatura si presiunea, multumita algoritmilor brevetati ai Goodyear.

Odata cu cresterea popularitatii serviciilor de mobilitate, este anticipata o crestere semnificativă a kilometrajului parcurs de fiecare vehicul. Mai mult, gestionarea problemelor legate de anvelope cu care se confrunta operatorii de flote este importanta atat pentru modelul de afaceri, cat si pentru clientii acestora.

Goodyear EfficientGrip Performance cu Tehnologia Electric Drive

In cadrul Geneva International Motor Show din 2018, Goodyear a prezentat o noua inovatie, o anvelopa prototip dedicata pietei vehiculelor electrice aflata in continua expansiune. Efficient Grip Performance, cu tehnologia Electric Drive a fost conceputa special pentru a corespunde cerintelor specifice ale acestui segment in crestere al autoturismelor electrice, ca urmare a noilor reglementari cu privire la reducerea emisiilor poluante precum si a dorintei de a reduce dependenta de combustibili fosili si a cresterii eficientei si performantelor acumulatorilor.anvelope goodyear

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii