Noutati, Noutati despre anvelope

Hamann modifica Lamborghini Aventador

Tunerul german Hamann s-a ocupat de Lamborghini Aventador si a reusit sa ii ofere un aspect spectaculos, demn de filmele SF. Acesta a primit un kit de caroserie nou si mult mai agresiv, insertii de carbon dar si o combinatie de culori foarte nonconformista: gri mat cu elemente ale caroseriei vopsite in verde fosforescent.

Lamborghini Aventador

Partea din spate a fost si ea modificata agresiv, Lamborghini primind un difuzor de aer din fibra de carbon, un eleron reglabil si o evacuare reproiecata.

lamborghini-2

Jantele nu fac exceptie si au aceeasi combinatie de culori – gri mat si marginea verde fosforescent. Dimnesiunea anvelopelor este 255/30 ZR20 pentru puntea fata si 355/25 ZR21 pentru puntea spate. Pentru a obtine cele mai bune performante Hamann a ales anvelope Pirelli P Zero Nero. Acestea beneficiaza de cele mai recente inovatii si de o compozitie optimizata a cauciucului din componenta, fiind foarte performante atat pe asfalt uscat cat si pe ud. In plus, datorita continutului echilibrat de dioxid de siliciu anvelopa Pirelli P Zero Nero manifesta o foarte buna rezistenta la uzura, fara a compromite comportamentul sportiv al acesteia. Designul benzii de rulare permite o distribuire uniforma a presiunii in amprenta la sol, lucru care duce la o excelenta aderenta atat la accelerare cat si la franarile puternice.

 lamborghini-3

lamborghini-4

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii