Lansari anvelope, Noutati

Hankook Vantra LT

Producatorul de anvelope Hankook prezinta anvelopa de vara Hankook Vantra LT, adresata transportatorilor. Designul inovator al benzii de rulare imbunatateste economia de carburant cu 13% , precum si rezistenta kilometrica cu 12%, comparativ cu modelele anterioare. In plus, anvelopa Hankook Vantra LT a fost optimizata pentru a garanta o durabilitate superioara, precum si distante reduse de franare.

Hankook Vantra LT

Anvelopele Hankook Vantra LT sunt disponibile in 34 dimensiuni si sunt destinate atat traficului de persoane, cat si de marfuri, adaptandu-se excelent in trafic regional sau pe autostrada.

Noile tehnologii prezente in constructia anvelopei, precum peretele lateral intarit si blocurile solide si rezistente de cauciuc de pe banda de rulare garanteaza rezistenta anvelopei in situatii de opriri si porniri foarte dese, sau la viteze ridicate si o sarcina mare. In plus, cele 3 caneluri late si adanci impreuna cu canelurile laterale 3D asigura o evacuare eficienta a apei de pe suprafata de rulare, rezulutand o anvelopa cu performante foarte bune pe carosabil umed.

Designul benzii de rulare este special conceput pentru a asigura o distribuie uniforma a presiunii pe zona de contact dintre pneu si carosabil si o suprafata extinsa de contact, rezultand astfel, atat o uzura uniforma a anvelopei, precum si o stabilitate foarte buna in viraje.

Hankook Vantra LT

Astfel, Hankook Vantra LT se adreseaza soferilor autoutilitarelor care doresc o anvelopa foarte echilibrata in ceea ce priveste raportul performanta / durabilitate, fiind in acelasi timp anvelope prietenoase cu mediul inconjurator si asigurand un consum bun de carburant.

Hankook Vantra LT

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de vara.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii