anvelope de iarna

Importanta anvelopelor de iarna pe SUV-uri

header articol suv-uri

De la bun inceput trebuie mentionat faptul ca nu toate SUV-urile sunt echipate cu tractiune 4×4.

Modul 4×4 ajuta enorm la tractiunea pe zapada abundenta si gheata. Dar pe suprafete plate sau in vale, SUV-urile 4×4 sau 2×4 sunt mai putin sigure fata de un automobil sedan din cauza faptului ca sunt masini mai grele si cu centrul de greutate mai sus. Contrar la ceea ce isi imagineaza oamenii, este esential ca automobilele SUV sa fie obligatoriu echipate cu anvelope de iarna.

Anvelopele M + S sunt de obicei echiparea standard pe aceste automobile, pretandu-se la cat mai multe tipuri de terenuri, dar au capacitati insuficiente cand vine vorba de siguranta pe timp de iarna.

Related image

Este important ca toate anvelopele de pe un autoturism cu tractiune 4×4 sa fie identice. De asemenea, din timp in timp, schimbati anvelopele de pe fata cu cele de pe spate, pentru a obtine o uzura cat mai uniforma.

Nu ezitati sa accesati magazinul online anvelopemag.ro pentru o oferta foarte variata de anvelope, jante si accesorii auto.

Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
falekn eurowinter hs01
Noul Falken Eurowinter HS01 – siguranta si confort

Publicatia germana Auto Motor Sport a efectuat un test de anvelope iarna pe anul 2019, unde noul Falken Eurowinter HS01...

Închide