Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Importanta anvelopelor de iarna pe SUV-uri

header articol suv-uri

De la bun inceput trebuie mentionat faptul ca nu toate SUV-urile sunt echipate cu tractiune 4×4 si din acest motiv are importanta anvelopelor de iarna pe SUV-uri

Modul de tractiune 4×4 ajuta enorm la tractiunea pe zapada abundenta sau pe gheata. Dar pe suprafete plate sau in panta, SUV-urile 4×4 sau 2×4 sunt mai putin sigure fata de un automobil sedan din cauza faptului ca sunt masini mai grele si cu centrul de greutate mai sus, fata de autoturisme. Contrar la ceea ce isi imagineaza majoritatea, este esential ca vehiculele 4×4/SUV sa fie obligatoriu echipate cu anvelope de iarna pentru a se putea utiliza optim puterea, adesea ridicata, a acestui tip de autovehicul.

Anvelopele M+S, certificate ca anvelope de iarna sau anvelope all season, reprezinta de regula echiparea standard pe aceste automobile, pretandu-se la cat mai multe tipuri de terenuri, dar au capacitati insuficiente cand vine vorba de siguranta pe timp de iarna.

Anvelope iarna

Este important ca toate anvelopele de pe un autoturism cu tractiune 4×4 sa fie identice pentru a se exploata egal si in mod optim tractiunea masinii. De asemenea, din timp in timp, schimbati anvelopele de pe fata cu cele de pe spate, pentru a obtine o uzura cat mai uniforma a acestora.

Nu ezitati sa accesati magazinul online anvelopemag.ro pentru a consulta o oferta foarte variata de anvelope, jante si accesorii auto.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii