Noutati, Noutati despre anvelope

Kumho va furniza anvelopele pentru Dodge Viper 2016

 Producatorul de anvelope Kumho continua colaborarea cu grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA), din care face parte si Dodge, furnizorul anvelopelor din echiparea originala a noii super-masini Dodge Viper.

Anvelope Kumho

 Dodge Viper detine cel mai mare motor dintre masinile care pot circula, legal, pe drumurile publice (8400 cc). In plus, acesta a inregistrat cel mai bun timp pe Nürburgring, clasandu-se inaintea super-masinilor europene. Noul Dodge Viper este cel mai puternic Dodge din toate timpurile.

Producatorul de anvelope Kumho a inceput in 2014 dezvoltarea unui pneu de inalta performanta, care ulterior a fost aprobat de Fiat Chrysler Automobiles si datorita performantelor excelente si a tehnologiilor de ultima generatie utilizate, Kumho Ecsta V720 va echipa Dodge Viper incepand cu aceasta vara. Dimensiunea anvelopelor utilizate este 295/25 ZR19 pentru puntea fata si 355/30 ZR19 pentru axa spate.

Kumho Ecsta V720 este o anvelopa adresata iubitorilor de circuit, care beneficiaza de tehnologii utilizate in sporturile cu motor si garanteaza o foarte buna stabilitate, atat pe viraje cat si pe traseu drept. Pe zonele laterale ale anvelopei dispunerea blocurilor de cauciuc reprezinta o vipera – caracteristica unica de design a acestei anvelope Kumho.

Dodge Viper 2016 va fi produs in Detroit, la fabrica Chrysler din Corner Avenue.

Producatorul de anvelope Kumho colaboreaza colaboreaza cu Fiat Chrysler din 2006, iar de atunci pana in prezent a furnizat anvelope pentru echiparea originala a numeroase modele, printre care: Dodge Journey, Jeep Grand Cherokee, Chrysler 200 sau Jeep Compass.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de vara Kumho

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii