Noutati, Noutati despre anvelope

Megane RS 275 Trophy-R – cea mai rapida masina cu tractiune fata, la Nurburgring

Renault lanseaza o editie speciala Megane RS 275 Trophy-R, care reuseste sa detroneze Seat Leon Cupra 280 de pe prima pozitie a clasamentului masinilor cu tractiune-fata, acest nou model avand un avantaj de 4 secunde in fata Seat-ului.

renault_megane_rs_275_trophy

Megane RS 275 Trophy-R

In cazul Leon-ului Cupra care detronase recordul lui Megane RS din 2011 de la Nurburgring, acesta era echipat cu pachetul sport optional, care includea frane Brembo, jante din aliaj uşor cu diametru lde 19 inch, un set de praguri laterale sport şi anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Din gama anvelopelor Michelin Pilot Sport, AnvelopeMAG va recomanda:

Anvelope MICHELIN PILOT SPORT 3 

Anvelope MICHELIN PILOT SPORT 3 GRNX – click pentru a vedea oferta completa

Anvelopele Michelin Pilot Sport 3 sunt anvelope de vara pentru autovehicule cu caracter sportiv si automobile puternice. Caracteristicile acestor anvelope le recomanda: aderenta buna in viraje, distanta de franare redusa pe carosabil umed, precizie de exceptie in viraje – apreciata de constructorii de automobile, eficienta energetica maxima, durata de viata remarcabila.

Renault va comercializa editia limitata iMegane in doar 250 de unitati, disponibile in 15 piete, prima fiind cea din Franta. In comparatie cu un Megane RS standard, modelul acesta are doar doua locuri (Recaro Pôle Position din policarbonat şi fibra de carbon), amortizoare Öhlins Road&Track reglabile, sistem de evacuare Akrapovic şi anvelope MICHELIN Pilot Sport Cup 2.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii