Noutati, Noutati despre anvelope

Michelin ajuta Peugeot sa stabileasca un nou record

 Noul Peugeot 208 1.6L Blue HDI echipat cu anvelope MICHELIN Energy Saver + a reusit sa parcurga o distanta de 2152 kilometri utilizand doar 43 litri de combustibil pe pista de testare PSA Peugeot Citroën la Belchamp (Doubs). Prin urmare, 208 1.6L Blue HDI a inregistrat un consum de 2 litri /100 km. Aceste rezultate au fost atinse cu ajutorul anvelopelor Michelin Energy Saver + evaluat cu clasa „A” in ceea ce priveste consumul de carburant.

Michelin-Peugeot

 Un plin de carburant din 5 poate fi atribuit direct anvelopelor, astfel, optandu-se pentru un pneu cu rezistenta scazuta la rulare poate fi o afacere buna. Conform claselor de eficienta energetica ale anvelopelor, consumul total de carburant poate varia cu pana la 0.4 litri pentru 100 km parcursi, intre o anvelopa cu clasa A si una cu clasa F. Acest lucru s-ar traduce printr-o economie de carburant de 168 litri pe toata durata de viata a unei anvelope (de exemplu, aproximativ 45.000 km), sau prin 421 kg de CO2 ne-emisi in atmosfera.

PSA Peugeot Citroën colaboreaza indeaproape cu producatorul de anvelope Michelin pentru a oferi conducatorilor auto pneuri capabile sa „ajute” vehicolul sa atinga performante maxime, atat in ceea ce priveste consumul de carburant, cat si rezistenta kilometrica sau confortul si siguranta.

anvelope Michelin

Mike Bundick, directorul departamentului de Echipari Originale al producatorului de anvelope Michelin sustine ca a colaborant indeaproape cu grupul Peugeot Citroën, avand ca principal obiectiv: reducerea consumului de carburant al noului Peugeot 208. Astfel, anvelopele Michelin Energy Saver + pe diametrul de 15 sau 16 inch pot spori in mod semnificativ atat eficienta energetica a automobilului, cat si nivelul de siguranta si rezistenta kilometrica.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Michelin

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii