anvelope agricole, anvelope industriale, Despre Anvelope

Michelin – Cand designul intalneste functionalitatea

 Producatorul de anvelope Michelin a prezentat in cadrul SIMA 2015 un nou concept de anvelope agricole: Michelin LifeBib, avand dimensiunea 710/70R42. Acesta sustine ca LifeBib este o anvelopa agricola care poate fi folosita pe tot parcursul ciclului de cultura, de la semanat pana la recoltare.

anvelope-agricole-michelin

 Prototipul noii anvelope agricole Michelin a fost dezvoltat ca o alternativa a profilului clasic al anvelopelor agricole de tractiune (in forma de „V”). Michelin sustine ca profilul clasic nu este cea mai buna solutie de design pentru anvelopele agricole. Prin urmare, producatorul de anvelope agricole Michelin se straduieste sa optimizeze atat rigiditatea blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare, precum si unghiul de contact dintre acestea si sol. Totodata, flexibilitatea peretelui lateral al acestei anvelope agricole este imbunatatita, iar calitatea compusilor prezenti in componenta cauciucului este de o calitate excelenta.

Astfel, noile anvelope agricole Michelin dispun de un model al benzii de rulare in forma de spic de grau, care formeaza un bloc de cauciuc rigid pe partea centrala a anvelopei, iar in partile laterale, forma conica ajuta, atat la o tractiune imbunatatita, cat si la o precizie superioara.

O foarte buna adaptabilitate la diferitele conditii de teren si de sol este prinipalul atuu al acestei anvelope agricole.

anvelope-agricole-michelin1

 Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: Anvelope agro-industriale

Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Oferta anvelope all seasons Falken

Anvelopele all season pot fi o buna alegere pentru soferi deoarece aceste anvelope pot fi utilizate pe tot parcursul anului fiind autorizate...

Închide