Lansari anvelope, Noutati

Noi anvelope pentru camioane de la Sava, Semperit si Fulda

Noi anvelope pentru camioane de la Sava, Semperit si Fulda

Goodyear si Continental continua sa isi extinda gamele de anvelope pentru camioane, de aceasta data prin intermediul brandurilor lor secundare, Sava si Fulda, respectiv Semperit.

Noile anvelope Sava si Fulda sunt destinate montarii pe axele de directie si de tractiune ale camioanelor, sunt: Avant 4Plus (directie) si Orjak 4Plus (tractiune), respectiv Ecocontrol 2+ (directie) si Ecoforce 2+ (tractiune). Ambele branduri au benzi de rulare identice, singura diferenta evidenta intre acestea fiind marcajele de brand si profil de pe flancurile cauciucurilor.

Potrivit celor de la Goodyear, anvelopele de directie si de tractiune ofera versatilitate pe durata tuturor anotimpurilor si sunt prezinta marcajele M+S si Muntele cu fulg de nea. In plus, producatorul mentioneaza ca, in functie de dimensiunea acestora, anvelopele ofera un randament kilometric cu pana la 10% mai bun comparativ cu predecesoarele lor.

steer-tyresAnvelopele de directie Sava Avant 4Plus si Fulda Ecocontrol 2+ sunt disponibile in sapte dimensiuni, cea de 385/55R22.5 ne mai fiind disponibila pana acum. Cei de Goodyear spun ca profilul benzii de rulare ofera “o optimizare a suprafetei de contact, fapt care ajuta la obtinerea unei uzuri echilibrate si a unui randament kilometric foarte bun.” Acest lucru, impreuna cu geometria speciala a canelurilorf de pe banda de rulare, ajuta si la contracararea deformarii benzii de rulare, imbunatatind astfel performantele pe timp de iarna, in conditii de carosabil umed sau poleit. Cele mai largi dimensiuni, 385/55R22.5 si 385/65R22.5 au acum sase blocuri de cauciuc longitudinale, comparativ cu precedentul design in 5 blocuri.
drive-tyres-800x652

Cauciucurile de tractiune Sava Orjak 4Plus si Fulda Ecoforce 2+ sunt disponibile in 5 dimensiuni. Randamentul kilometric este imbunatatit multumita utilizarii unei benzi de rulare mai adanci, pe cand imbunatatirile zonei umerilor anvelopelor au rolul de a imbunatati manevrabilitatea si stabilitatea, in special in ceea ce priveste rularea pe timpul iernii.

Anvelopele Sava Avant 4Plus si Orjak 4Plus complementeaza anvelopa de trailer Sava Cargo 4 (anvelope disponibile in dimensiuni de 385/65R22.5 si 385/55R22.5), iar cele doua anvelope Fulda complementeaza anvelopele de trailer Fulda Ecotonn 2.

In ceea ce priveste brandul Semperit, detinut de Continental, linia anvelopelor de camioane “Runner”, lansata in 2015, va fi si ea imbunatatita si completata cu noi profiluri. Anvelopele de directie, Semperit Runner F2 si anvelopele de tractiune, Semperit Runner D2, pot fi utilizate atat in traficul regional cat si pe autostrazi si sunt de acum disponibile si in dimensiunea 315/70R22.5, alaturi de mai vechea dimensiune diposnibila 315/80R22.5. Anvelopele cunoscute pentru randamentul lor kilometric foarte bun au o durata de viata medie foarte ridicata si o rezistenta foarte buna la rulare. Gama completa a anvelopelor Semperit Runner este completata de anvelopa pentru trailer Semperit Runner T2.

SemperitTyresCauciucurile din gama Runner au o constructie a benzii de rulare optimizata, in special in ceea ce priveste compozitia compusilor de cauciuc utilizat in fabricarea acesteia. Conform celor de la Continental, “anvelopele din gama Semperit Runner sunt foarte robuste, ce ofera performante inalte constant, pe termen lung. Aceste anvelope va pot duce de pe autostrada pana pe drumurile de munte fara nici cea mai mica problema”.

Geometria ameliorata a canelurilor de pe banda de rulare ofera anvelopelor Semperit din gama Runner un comportament foarte bun in conditii de ploaie. Anvelopa de tractiune Semperit Runner D2 315/70R22.5 arce marcajele M+S si Muntele cu fulg de nea, iar anvelopa de directie Semperit Runner F2 315/70R22.5 are la randul sau marcajul M+S. Anvelopa de directie are si un indice de sarcina mai ridicat comparativ cu modelul anterior, respectand astfel noile reglementari Euro 6. Structura considerabil mai rezistenta permite anvelopelor sa poate suporta sarcini mai mari iar uzura mai uniforma ajuta la imbunatatirea nivelului de confort la condus.

Anvelopa de trailer Semperit Runner T2 de dimensiune 385/65R22.5 va fi lansata oficial in aceasta vara. Aceasta va avea o banda de rulare ce va oferi o anduranta kilometrica imbunatatita si va fi fabricata dintr-un nou compus de cauciuc ce va face anvelopa mult mai rezistenta la punctionari sau taieturi. Toate anvelopele de camioane Semperit sunt resapabile si recanelabile.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii