Noutati, Noutati despre anvelope

Nokian inventeaza anvelopele de iarna cu tinte retractabile

Anvelopele de iarna sunt disponibile in diverse versiuni pentru a satisface diferitele nevoi ale utilizatorilor. Astfel, daca se circula in majoritatea timpului pe sosele publice si se alterneaza suprafata de rulare (asfalt / zapada) sunt recomandate anvelope de iarna obisnuite. Insa, daca cel mai des se circula in conditii meteo extreme, pe drumuri acoperite in totalitate de gheata si zapada se recomanda utilizarea de anvelope de iarna cu tinte. Problema apare atunci cand soferii se deplaseaza pe ambele tipuri de carosabil – pe gheata, anvelopa fara tinte va fi foarte greu de controlat, pierzand aderenta, iar pe carosabil uscat, anvelopa cu tinte este nerecomandata. In acest sens, producatorul de anvelope Nokian a venit cu un concept inovator: anvelopa cu tinte retractabile.

anvelope iarna nokian

Anvelopa este transformata prin apasarea unui simplu buton, care va duce la extinderea sau retragerea tintelor de pe suprafata de rulare. In teorie, ideea producatorului de anvelope Nokian este extrem de interesanta, aceasta reusind sa transforme o anveopa de iarna obisnuita intr-una potrivita si pentru drumurile acoperite in totalitate cu gheata.

Anvelopa a fost prezentata cu ocazia celebrarii a 80 de ani de productie de anvelope de iarna, iar aceasta promite sa intre in productie in urmatorii ani.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Nokian

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii