Lansari anvelope, Noutati

Noutati de la Falken

Noutati de la Falken

Falken la Conferinta de la Essen

Sub sloganul “On the Pulse of Tyre Technology” (sub pulsul tehnologiei anvelopelor), producatorii de anvelope Falken isi prezinta gama extinsa de pneuri pentru autoturisme, autoutilitare si SUVuri la conferinta internationala de la Essen din aceasta luna.

Principala anvelopa prezentata va fi, desigur, noua lansare in materie de anvelope de vara UHP (performanta ultra-inalta): Falken Azenis FK510. Acest profil lansat in primavara acestui an a primit deja calificativul “Foarte Recomandat” din partea revistei germane Auto Zeitung.

Alte anvelope prezentate vor fi Falken Azenis FK453CC, produse destinate SUVurilor care au primit calificativul “Recomandat” din partea publicatiei Auto Bild Allrad. Acestea au aratat distante de franare extrem de scurte si un zgomot interior considerabil redus – totul la preturi foarte competitive.

Anvelope Falken

Anvelopele Falken Ziex ZE914 Ecorun vor si fi ele prezentate, acest profil deja foarte cunoscut primind calificativul “Recomandat” din partea celebrilor realizatori de teste “Auto Motor und Sport”. Aceste anvelope au aratat rezultate impresionante in testele pe carosabil uscat si in conditii de ploaie, indeosebi in ceea ce priveste franarea. Cei de la Auto Motor und Sport au mentionat, tot referitor la anvelopele Ziex ZE914 Ecorun, ca “prezinta caracteristici extrem de echilibrate pe timp de ploaie, cu o manevrabilitate si cu precizie excelenta in schimbarea directiei” plus “un nivel ridicat al confortului”.

Noile anvelope de iarna Falken vor fi si ele prezentate la acest eveniment. Cele mai importante anvelope vor fi cu siguranta Eurowinter HS01, urmasele celebrului profil HS449. La fel, noile anvelope pentru autoutilitare Eurowinter VAN01 vor fi si ele prezentate: special proiectate pentru dubite si pentru masini de livrare, acestea prezinta o rezistenta la rulare deosebit de buna si performante superioare pe carosabil umed.

Acestia vor prezenta si noile lor anvelope pentru camioane, mai exact profilurile SI011 si SI012 (fiecare pentru directie si trailer), laudate de Falken pentru tractiunea imbunatatita si pentru randamentul kilometric superior. Aceste anvelope au fost concepute mai mult pentru piata noridca a Europei, avand proprietati superioare pentru drumuri inzapezite si acoperite cu polei.

Cei de la Falken vor prezenta de asemenea si doua concepte de anvelope foarte interesante: anvelopa Super RoWi – anvelope cu o rezistenta la rulare extrem de scazuta si anvelopa Silent Core Tyre – anvelope care ‘nu fac zgomot’.

Tehnologiile Falken utilizate in productia anvelopelor, anume 4Nano Advanced Design Technology si NEO-TO1 Production sistem, vor fi prezentate si ele in detaliu.

Echipari originale Falken

Anvelope Falken

Sumitomo Rubber Industries, detinatorul brandului Falken, noteaza ca profilul de anvelope all season Falken Ziex CT50 va veni ca echipare originala pe cel mai nou model de crossover Mazda CX-9, lansat in aceasta primavara. Aceste anvelope vor veni in dimensiuni de P255/50R20 104V si 255/50R20 105V.

De asemenea, anvelopele Falken vor veni ca prima echipare si pe autoturismul Nissan Rogue: pentru acest autoturism, Falken au proiectat profilul special Ziex ZE001 A/S, care va fi montat in dimensiunea 225/60R18.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii