Promotii AnvelopeMAG.ro

Anvelope Dunlop Goodyear – voucher 300 LEI

Oferta la anvelope Dunlop Goodyear – voucher 300 LEI in  parteneriat cu AnvelopeMAG. Astfel, ti s-a pregatit cu ocazia primaverii o super promotie pe masura ta . Astfel la comenzile de 4 anvelope de vara ( autoturism sau SUV(4×4) de marca Dunlop sau Goodyear , veti castiga vouchere cadou Sodexo in valoare de pana la 300 de lei .

Promotia este valabila pentru facturi fiscale din perioada 1-30 aprilie 2017 , si pot fi inregistrate accesand siteurile promotie de la Goodyear si Dunlop, pana la data de 15 mai 2017. Astfel la achizitia de 4 anvelope Goodyear sau Dunlop de vara , cu diametrul de 16” sau mai mici , veti primi un voucher cadou de 50 lei , iar pentru achizitia a 4 anvelope Goodyear sau Dunlop de vara cu diametrul mai mare de 17 “ veti primi un voucher cadou de 300 lei Completeaza datele din formular , adauga chitanta de pe anveloshop.ro ( neaparat din perioada 1-30 aprilie 2017 ) si gata!

Detalii oferta cauciucuri Dunlop si Goodyear

    • Pot participa si persoanele fizice si persoanele juridice
    • Persoanele juridice pot participa in campanie in limita a 4 anvelope .
    • Nu toate reperele afisate pe site sunt incluse in aceasta promotie , pentru a afla mai multe detalii contactati-ne telefonic la unul din numelere : 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33 pentru a va putea transmite toate informatiile necesare .
    • Este foarte important ca pe factura sa apara citet : – numele , numarul si data facturii , brandul , numarul de anvelope achizitionate precum si dimensiunea anvelopelor .
    • Voucherele vor fi primite in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei ( 30 aprilie 2017 )
    • Valoarea voucherelor este fixa in functie de dimensiunea anvelopelor comandate .

Te asteptam acum pe AnvelopeMAG

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii