Noutati, Noutati despre anvelope

Pagani Zonda F si anvelope Michelin

Pagani Zonda F este o masina extrem de performanta, dispunand de un motor Mercedes V12 care dezvolta 602 CP si este capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3,6 secunde. Viteza maxima a acesteia este de 345 km/h.

pagani zonda

Aceste performante nu ar fi posibile daca Zona nu ar fi echipata cu anvelope performante si rezistente. Astfel, masina a fost „incaltata” cu anvelope Michelin Pilot Sport 2 pe dimensiunea 225/35R19 pentru puntea fata si 335/30R20 pentru puntea spate. Diferenta asa mare de dimensiune se justifica deoarece intreaga putere este transmisa rotilor spate, iar masina fiind foarte usoara, are nevoie de toata aderenta pe care o ofera pneurile.

Anvelopele Michelin Pilot Sport 2 beneficiaza de experienta si de tehnologiile dezvoltate prin implicarea Michelin in cursele de F1, utilizand o structura similara anvelopelor de F1. In plus, aceste anvelope Michelin Pilot Sport 2 detin recordul de viteza atins cu o masina de serie – 431km/h cu un Bugatty Veyron. Designul benzii de rulare asigura o suprafata de contact mare cu carosabilul, in special in virajele abordate cu viteza ridicata. In plus, numarul de lamele a fost redus, anvelopa Michelin Pilot Sport 2 semanand foarte mult cu o anvelopa F1, astfel aceasta beneficiaza de o excelenta rezistenta in viraje.

Pe langa acestea, anvelopele Michelin Pilot Sport 2 sunt anvelope de referinta pentru Porche.

pagani zonda

Consultati oferta completa pentru: anvelope Michelin

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii