Promotii AnvelopeMAG.ro

Pana la 300 lei voucher cu anvelopele MICHELIN

anvelopele michelin

Voucher 300 lei anvelope Michelin

Profitati acum de super promotia de pana la 300 lei voucher cu anvelopele MICHELIN, valabila pana in 30 iunie 2020.

Cum puteti participa la promotie ?

– cumparati un set de 4 anvelope vara Michelin, inclusiv din gama CrossClimate sau CrossClimate+, de la R14 la R17 – voucher de 150 lei

– cumparati un set de 4 anvelope vara Michelin, inclusiv din gama CrossClimate sau CrossClimate+, de la R18 la R23 – voucher de 300 lei

Trebuie sa va inscrieti pana in data de 15 iulie 2020, cel mai tarziu, pe site ul Michelin si sa completati datele cerute in pasii de inregistrare de formular si mai ales o adresa de mail corecta.

Puteti gasi mai jos anvelopele care participa la promotie:

– anvelope vara Michelin

– anvelope all season Michelin

Voucherele de cumparaturi de 150 lei, respectiv 300 lei la achizitia unui set de 4 de anvelope vara sau all season Michelin, pot fi folosite la cumparaturi de diverse bunuri pe site-ul magazinului online eMAG.

De ce sa cumperi anvelope Michelin:

Celebrul producator francez de anvelope este recunoscut de catre toti soferii pentru performantele pe care le ofera anvelopele sale. Michelin ofera o gama variata de cauciucuri atat pentru turisme, cat si pentru camioane sau agricole. Toate profilele Michelin sunt dezvoltate pe o perioada lunga de timp pentru a fi garantata performanta oferita. Prin achizitia de anvelope Michelin sunteti asigurat de a avea acces la cele mai noi tehnologii incorporate in aceste cauciucuri. Si astfel aveti garantia unei conduceri auto in siguranta si confort.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii