Anvelope Vara, Teste anvelope Vara, Utile Anvelope

Pirelli Cinturato P7

Pirelli Cinturato P7

 Anvelopele Pirelli Cinturato P7 fac parte gama „Green Performance” a producatorului italian, reprezentand un echilibru perfect intre siguranta, performanta si placerea de a conduce si atentia la mediul inconjurator. Pirelli Cinturato P7 reprezinta o alegere perfecta pentru conducatorii auto care doresc anvelope prietenoase cu mediul inconjurator si in acelasi timp doresc sa profite cat mai mult de performantele automobilului.

pirelli-p7-cinturato-2

 In plus, anvelopele Pirelli Cinturato P7 reprezinta o combinatie optima intre performante foarte bune in ceea ce priveste, atat franarea si manevrabilitatea, precum si un nivel scazut al zgomotului si rezistentei la rulare.

Pirelli Cinturato P7 beneficiaza de un profil optimizat al benzii de rulare, reusind sa elimine rapid si eficient apa de pe suprafata de rulare, pentru a obtine un nivel foarte bun de control si siguranta la deplasarea pe carosabil ud. In acelasi timp, blocurile centrale compacte impreuna zonele externe robuste contribuie la o directie precisa si un plus de control in viraje.

pirelii-cinturatu Totodata, materialele hibride inovative din componenta acestei anvelope contribuie la o repartizare uniforma a presiunii pe suprafata de rulare, rezultand o uzura moderata si uniforma a pneului. Calitatea foarte buna a anvelopei Pirelli Cinturato P7 este dovedita si de faptul ca aceasta a fost aleasa de mari producatori de automobile, pentru a face parte din echiparea originala a unor modele precum: Audi A5 Sportback, BMW X1, Mercedes Clasa E, Peugeot 3008.

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Pirelli

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii