Promotie anvelope de iarna Pirelli!

In perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2014, AnvelopeMAG ofera un cadou la fiecare comanda de 4 anvelope de iarna Pirelli ! Cumperi de la AnvelopeMAG si primesti  cadou o mini-trusa de scule.

promotie anvelope de iarna pirelli

 

Oferta este valabila doar la comenzile de 4 anvelope marca Pirelli, din magazinul online AnvelopeMAG.*

* ATENTIE: Promotia nu se aplica la toate modelele de anvelope Pirelli prezentate in magazinul online AnvelopeMAG. Contactati-ne telefonic pentru detalii: 0721.00.22.33 | 0734.99.55.40

trusa-pirelli

oferta-anvelope-pirelli

 

 

Despre Pirelli:

Fondata in 1872 la Milano, compania Pirelli are o impresionanta traditie in domeniul industrial si in special al fabricarii de anvelope. Prima fabrica de corduri a concernului si-a deschis portile in anul 1880. Prima anvelopa a fost produsa inca din anul 1900 si la numai doi ani Pirelli s-a extins in afara granitelor Italiei prin deschiderea unei fabrici de anvelope in Spania. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniul fabricarii cauciucurilor Pirelli produce toata gama de anvelope de iarna, de vara sau all season la cele mai inalte standarde de calitate. In momentul de fata Pirelli are peste douazeci de fabrici de anvelope de iarna sau de vara pe aproape toate continentele, are o impresionanta prezenta comerciala in aproximativ o suta douazeci de tari si peste 26000 de angajati care lucreza in domeniul anvelopelor. Cifra de afaceri de peste 4,5 miliarde euro vanzari anvelope pe an dovedeste puterea economica pe care Pirelli o detine in domeniul fabricarii de anvelope.
Share Button