Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie la anvelope de vara Rovelo, Kumho si Falken

reduceri anvelope

In perioada 3 august – 7 august 2015, AnvelopeMAG va ofera superpreturi la 5 anvelope de vara, marcile Rovelo, Kumho si Falken.

Profita de reducere si comanda acum! Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

 

Clientii AnvelopeMAG beneficiaza de urmatoarele avantaje:

 

– LIVRARE GRATUITA la comenzi de minimum 2 anvelope, oriunde in tara;

– GARANTIE 3 ANI de la data facturii, la toate anvelopele;

– PESTE 200 MODELE de anvelope Rovelo, Kumho si Falken disponibile in stoc.

 

 

Pret: 195,90 lei 212,93 lei

 

 

 

Pret: 235,90 lei 256,41 lei

 

 

 

Pret: 339,90 lei 369,45 lei

 

 

 

Pret: 155,91 lei 169,46 lei

 

 

 

 

Pret: 339,90 lei 369,45 lei

 

Motto-ul companiei KUMHO TYRES este „Performante exceptionale la preturi accesibile”

Cu ocazia celebrei competitii «Cursa de 24 de ore de la Le Mans» editia 2006, Franta, anvelopele Kumho au urcat pe podium pe locul 3. Aceasta inseamna ca atributul « performanta » este cel mai potrivit pentru a defini conceptul acestui fabricant de anvelope, cu sediul in Coreea de Sud. Mica intreprindere infiintata in 1960, a devenit intre timp multinationala KUMHO care a stiut sa se impuna pe exigenta piata a anvelopelor, datorita cauciucurilor sale ultra sigure si capabile sa exploateze la maxim cele mai bune performante ale autoturismelor. Prin politica sa de dezvoltare inovatoare, acest fabricant sud-coreean a monopolizat locul noua din top 10 a celor mai mari producatori de anvelope din lume. Si rezultatele sale confirma cele de mai sus : in anul 2002, in premiera mondiale, KUMHO a prezentat lumii intregi prima anvelopa UHP (ultra high performance) de 26 inch. Si cum deviza acestui fabricant este o dezvoltare si crestere permanenta, KUMHO reuseste, inca, sa-si dubleze productia de anvelope anual.

Despre Falken

Marca Falken este parte integranta a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, grup important din industria mondiala a anvelopelor, avand o traditie de peste 100 de ani in productia anvelopelor si a derivatelor din cauciuc. Anvelopele Falken s-au impus rapid pe piata de profil ca o marca al carei know-how japonez se impleteste perfect cu experienta in motorsport. Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiaza de un program de testare foarte solicitant, in cadrul cursei de anduranta de 24 de ore de la Nürburgring si in competitii de drift din intreaga lume.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii