Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotiile lunii Mai la anvelope si jante

Promotiile la anvelope si jante

La AnvelopeMAG, sfarsitul de Mai aduce numeroase oferte speciale la anvelopele de vara si jante: cadouri, reduceri, stocuri noi si atractive.

Beneficiati de cadouri la anvelopele Falken si Kumho: comandati un set de patru anvelope Falken Azenis FK510 sau Kumho Ecsta Le Sport KU39 si primiti imediat cadouri speciale, numai bune entrust sezonul de vara care vine!

Acese anvelope performante sunt perechea ideala pentru jantele de aliaj si de otel din configuratorul Alcar: jante pentru care oferim o reducere de 10%. Accesati acum configuratorul Alcar de pe site-ul nostru si prindeti preturile speciale! Brandurile disponibile in acest configurator: AEZ, Dezent, ENZO, DOTZ si Alcar Stahlrad.

Promotie jante Alcar

In plus, un discount suplimentar de 5% la jantele de aliaj si unul de 2% la jantele de otel se aplica daca doriti sa primiti anvelopele deja montate pe jante. In aceasta promotie sunt incluse jantele din configuratorul ALCAR alaturi de anvelopele din brandurile: Falken, Kumho, Nexen si Sailun.

Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic la unul din numerele: 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33.

Unele dintre cele mai populare profiluri de anvelope de vara beneficiaza la randul lor de preturi speciale. Gasiti in stocul nostru anvelope Pirelli, Dunlop, Goodyear si Hankook, fabricate in Europa in acest an, la preturi excelente in cele mai cerute dimensiuni.

In ceea ce priveste noutatile, la AnvelopeMAG a sosit noua colectie de jante de aliaj SPARCO WHEELS. Aceste jante au fost proiectate de cei de la Sparco alaturi de celebrii producatori O.Z pentru a putea oferi posesorilor de autoturisme de lux si sport o linie de produse cu design premium, de cea mai inalta calitate.

Jante de aliaj Sparco

Colectia Sparco 2016, pe AnvelopeMAG.ro.

Nu am uitat nici anvelopele “grele”: anvelopele pentru camioane Fullrun si Mirage sunt disponibile la preturi de exceptie. Aceste branduri sunt recunoscute entrust faptul ca ofera un excelent randament kilometric, fiind alegerea ideala pentru orice tip de transportator.

De asemenea, la AnvelopeMAG ne extindem constant gama de cauciucuri agricole si cauciucuri industriale – puteti gasi cauciucurile potrivite pentru orice utilaj sau vehicul.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii