Noutati, Noutati despre anvelope

Renault Clio RS Trophy echipat cu anvelope Michelin

Noua versiune super sport a modelului Clio RS, denumita Trophy, a fost asteptata cu nerabdare de catre fanii marcii franceze. Aceasta a fost prezentata la salonul auto de la Geneva, iar printre modificarile notabile se regasesc anvelopele Michelin Pilot Super Sport.

Clio - Michelin

Inca de la lansare, Clio 4 RS nu a fost o surpriza tocmai placuta pentru iubitorii masinilor sport din clasa mica, nereusind sa se ridice la performantele obtinute de predecesorul sau. Cu toate acestea, in mai multe randuri, Renault a demonstrat ca are capacitatea de a face schimbari pozitive pentru versiunile sport din portofoliu; un exemplu perfect a fost in cazul Megane RS. Prin urmare, o versiune mai puternica pentru Clio 4 RS a fost anticipata, aceasta facandu-si aparitia in cadrul salonului auto de la Geneva 2015. Aceasta beneficiaza de o serie de schimbari notabile, printre care cresterea puterii motorului de 1,6 litri la 220CP si ajustarea cutii de viteze robotizate pentru a permite schimbarea mai rapida a treptelor. In plus suspensia a fost reglata, fiind coborata cu 20mm pe puntea fata si 10mm in spate.

Initial Clio 4 RS a fost echipat cu anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 pentru versiunea cu sasiu sport si Dunlop Sport Maxx RT pentru versiunea cu sasiu Cup. Acum, Clio RS Tropy beneficiaza de anvelope Michelin Pilot Super Sport. Acestea sunt anvelope super sport, fiind o medie intre o anvelopa semi-slick si una stradala, indicand foarte clar pretentiile modelului Renault si oferindu-i acestuia un comportament sigur si sportiv chiar si pe circuit.
Dimensiunea anvelopelor Michelin Pilot Super Sport utilizate pentru echiparea Clio RS Trophy este 205/40 ZR18 86Y.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Michelin

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii