Noutati, Noutati despre anvelope

Toyo – un nou concept pentru anvelope

Producatorul de anvelope Toyo a lansat un concept de anvelope denumit „studiu de design” si reprezinta o posibila directie pe care sa o urmeze gama lor de succes Toyo Proxes. Aceast concept are un design nou, atractiv si agresiv, precum si un copus inovator de siliciu care il face potrivit pentru orice vreme.

anvelope toyo

Anvelopele Toyo Proxes sunt foarte apreciate in lumea sporturilor cu motor si a tuningului auto, atat in ceea ce priveste prerformantele pe pista cat si din punctul de vedere al designului.

Noul concept de anvelope arata ca, indiferent de tendintele pietei, designerii producatorului de anvelope Toyo continua sa creeze anvelope cu un design spectaculos. Banda de rulare agresiva, cu caneluri in forma de „V”, foarte pronuntate, asigura o buna evacuare a apei de pe anvelopa, oferind rezistenta sporita la acvaplanare. Totodata, suprafara de contact foarte mare dintre anvelope si carosabil asigura masinii o aderenta exceptionala, manevrabilitate si o tinuta de drum foarte buna.

Reprezentantii producatorului de anvelope Toyo au declarat ca numeroase elemente din componenta acestui concept vor fi impelementate noilor anvelope Toyo Proxes, incepand cu anul 2015.

Din gama Toyo Proxes, AnvelopeMAG va pune la dispozitie urmatoarele modele:

Toyo Proxes C1S

Toyo Proxes CF1

Toyo Proxes CF2

Toyo Proxes S/T

Toyo Proxes T1 Sport

Toyo Proxes T1 Sport SUV

Toyo Proxes T1-R

Consultati oferta completa pentru: anvelope Toyo

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii