Lansari anvelope, Noutati

Un nou profil destinat sezonului rece: Dunlop Winter Sport 5

Producatorul de anvelope Dunlop va aduce pe piata la inceputul acestui sezon de iarna, cea mai recenta anvelopa destinata sezonului rece – Dunlop Winter Sport 5. Aceasta a fost conceput sa duca mai departe succesul modelului anterior, Dunlop Winter Sport 4D. Astfel, Winter Sport 5 asigura un nivel impresionant de aderenta si performanta pentru a combate o varietate de suprafete de iarna, inclusiv drumuri umede, inghetate sau acoperite cu zapada.

Producatorul de anvelope Dunlop afirma ca anvelopa Winter Sport 5 a fost conceputa pentru a ajuta soferii sa circule, in cele mai bune si sigure conditii, facand fata cu brio in orice situatie neprevazuta din sezonul rece. Pentru a ajunge la performante de top, mai mult de 400 de specialisti in cercetare si dezvoltare au petrecut peste 24 de luni de teste, pe trei continente diferite.

Noul Dunlop Winter Sport 5 dispune de un numar mare de blocuri de cauciuc, menite sa ofere performanta imbunatatita pe carosabil uscat, precum si o serie de lamele aderente inclinate, care asigura aderenta foarte buna pe virajele alunecoase. In plus, adancimea amplificata a canelurilor, asigura o foarte buna rezistenta la acvaplanare, iar constructia optimizata a benzii de rulare contribuie la o distributie echilibrata a greutatii, lucru ce creste eficienta consumului de combustibil.

In comparatie cu versiunea precedenta, Dunlop Winter Sport 5 ofera:

  • scadere cu 5% a distantei de franare pe carosabil ud;

  • scadere cu 16% a distantei de franare pe carosabil inghetat sau acoperit cu zapada;

  • scadere cu 15% a rezistentei la rulare, lucru care contribuie la optimizarea consumului de carburant si la scaderea emisiilor poluante;

  • crestere cu 4% a tractiunii pe zapada.

In plus, producatorul de anvelope Dunlop este partenerul oficial al Mercedes AMG Driving Academy, eveniment in care sunt testate anvelopele de inalta performanta, in diferite conditii dificile si foarte solicitante. Astfel, Dunlop Winter Sport 5 a fost conceput pentru a satisface chiar si cele mai dificile cerinte la care poate fi supusa o anvelopa de iarna.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope DUNLOP WINTER SPORT 5

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii