Promotii AnvelopeMAG.ro

Un rucsac cadou la anvelopele FULDA

Cadou rucsac la anvelopele Fulda

Achizitionati acum 4 anvelope FULDA, de vara sau all season si primiti, impreuna cu comanda, un rucsac cadou la anvelopele FULDA

Promotia un rucsac cadou la anvelopele FULDA este valabila pentru persoanele fizice sau persoanele juridice;  in vigoare pana la epuizarea stocului de promotionale sau de anvelope. Cautati anvelopele cu eticheta promotionala si consultati detalii promotie.

Consultati oferta completa de anvelope Fulda – AnvelopeMAG

Recomandam profile de anvelope vara populare precum

FULDA EcoControl – anvelopa de vara cu rezistenta ridicata si consum redus de carburant fiind o anvelopa economica si performanta pentru sezonul cald.

Fulda EcoControl HP– anvelopa de vara ce garanteaza un echilibru perfect intre performanta, consum de carburant si longevitate kilometrica. Cauciuc de vara ce garanteaza o tinuta de drum foarte buna si, in acelasi timp, un kilometraj ridicat; si toate acestea la un pret foarte rezonabil.

De ce sa cumperi anvelope Fulda ?

Anvelope Fulda

Numele Fulda  reprezinta peste o suta de ani de calitate germana. Fondata in anul 1900, Fulda este o marca de anvelope germane ce garanteaza un excelent raport calitate/pret, fiind in acelasi timp sinonima cu performanta, siguranta si longevitatea. Brandul incorporeaza toata binecunoscuta tehnologie germana, oferind o gama completa de cauciucuri pentru diferite utilizari. Fulda este un brand ce respecta, in procesul de fabricare, toate normele de protectie a mediului inconjurator si este reprezentata in ziua de astazi de aproape 2000 de angajati, producand anual peste 8 milioane de anvelope, comercializate in intreaga lume.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii