Lansari jante, Noutati

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0 – Cu prima generatie de jante hibride, ALCAR a revolutionat segmentul jantelor din otel, oferind simbioza perfecta a costurilor reduse si durabilitatii rotilor de otel, cu cerintele de proiectare ale unei roti din aliaj.

ALCAR nu inceteaza sa inoveze si reinventeaza roata din nou, lansand o cea mai noua gama de jante cu o constructie optimizata si un design modern: Hybridrad 2.0.

OFERTA JANTE HYBRID ALCAR PE ANVELOPEMAG.RO

 

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0

Dezvoltate si produse in Elvetia, noile jante sunt mai usoare, mai rezistente si mai elegante, datorita celor mai noi tehnologii de sudare cu laser.

Sudarea cu laser permite o alungirea spitelor si mutarea spre extremitati a punctului de conexiune dintre cadrul si discul jantei. Datorita acestei imbinarii optimizate, rezulta o roata mai robusta si mai usor de echilibrat, care se acopera mai uniform cu stratul de protectie, pentru o rezistenta crescuta la uzura si impotriva materialelor antiderapante.

Sudarea cu laser este mult mai precisa, mai eficienta si mai putin poluanta ca sudarea cu CO2, iar produsul finit foloseste mai putin material si este mai economic la rulare datorita masei diminuate. Astfel, pe langa proportiile mai atractive, Hybridrad 2.0 “Fulface” are o amprenta mult mai redusa asupra mediului inconjurator.

ALCAR lanseaza jantele HYBRIDRAD 2.0

Reducerea amprentei de CO2 a facut parte din obiectivul de dezvoltare pentru noua gama de jante hibride, atat prin selectarea materialului de otel, pana la imbunatatirea proceselor productie.

Prin urmare, otelul electric este folosit ca material pentru janta, ceea ce genereaza cu 80% mai putin CO2 in comparatie cu otelul conventional, iar energia electrica necesara proceselor de productie este generata de peste 3.500 de module solare instalate la unitatea de productie din Elvetia, care asigura o putere totala de 1.200 kWp si produc Hybridrad 2.0 exclusiv cu energie verde.

ALCAR este lider pe piata europeana de jante aftermarket si comercializeaza anual peste 2 milioane de jante din otel, oferind produse proiectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si performanta.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii