Anvelope All Season, Anvelope Iarna, Anvelope Vara, Utile Anvelope

Sfaturi pentru alegerea anvelopelor 4×4 potrivite

Producatorul de anvelope BFGoodrich, leaderul incontestabil in ceea ce priveste anvelopele de 4×4 a oferit o serie de sfaturi de baza in ceea ce priveste alegerea si achizitia de anvelope pentru masina dumneavoastra 4×4.

Astfel, BFGoodrich recomanda sa montati 4 anvelope identice pe masina dumneavoastra 4×4, avand aceeasi marca, acelasi profil precum si acelasi idice de sarcina si de viteza. In plus, in momentul achizitiei anvelopelor noi, trebuie respectate indicatiile din cartea tehnica a automobilului.

Producatorul de anvelope BFGoodrich a impartit anvelopele de 4×4 in trei categorii, dupa cum urmeaza:

  • Anvelope 4×4 pentru berlinele cu tractiune 4×4 destinate utilizarii rutiere. Acestea sunt ultra-precise atat pe drum drept cat si pe vitraje, fiind recomandtate atat pentru circulatia din oras cat si pentru calatoriile lungi, cu viteze ridicate de pe autostrada.

  • Anvelope intermediare (mixte), destinate SUV-urilor 4×4. Acestea au o banda de rulare cu un design accentuat si structura si flancuri laterale intarile, fiind foarte polivalente – la fel de performante in off-road cat si pe sosea.

111

 

 

  •   Anvelope off-road (sau tot-teren). Acest tip de anvelope a fost special proiectat pentru a fi utilizat inafara soselelor si sunt caracterizate prin: flancul lateral foarte inalt, banda de rulare lata, adancime considerabila a canelurilor de pe suprafata de rulare (intre 13mm si 17mm), structura si flancuri laterale intarite, impresionante performante si comportament ireprosabil pe teren accidentat.

 

Consultati acum oferta completa pentru anvelope BFGoodrich.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii