Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelopa de iarna chinezeasca isi dovedeste valoarea

Anvelopa de iarna chinezeasca isi dovedeste valoarea – Testul anual de anvelope de iarna publicat recent de revista germana Auto Bild a scos in evidenta faptul ca nu toate anvelopele chinezesti sunt produse de calitate inferioara si orientate spre pret, relateaza Tyres & Accessories.

Revista a testat 50 de anvelope si dintre acestea doar 16 au trecut la a doua runda de testare. In plus, doar 14 anvelope au primit un calificativ „recomandat” sau mai mare, multe dintre acestea fiind produse de producatori de anvelope premium. Cu toate acestea, Auto Bild nu se astepta ca producatorul de anvelope Westlake Tires, cu sediul in China, sa primeasca un rating „recomandat” pentru anvelopa sa SW608.

anvelope iarna westlake SW608

Click pe anvelopa pentru a accesa oferta AnvelopeMAG.ro

Potrivit Auto Bild, Westlake SW608 a depasit multe marci consacrate in testul de performanta la franarea pe timp de iarna pe carosabil umed. Revista relateaza ca distanta de franare a SW608 de 37,9 metri nu a fost cu mult in urma celor 36,4 metri ai castigatorului final al testului, care a fost cu mult peste multe marci „economice”.

Auto Bild a acordat anvelopei un rezumat pozitiv, afirmand ca printre punctele forte ale modelului SW608 se numara „comportamentul echilibrat la volan si performantele bune pe suprafete umede”, si a mentionat ca anvelopa Westlake a fost cea mai buna optiune in raport calitate-pret, dupa ce a obtinut primul loc in comparatia cost per kilometru.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii